Post Created date
[TUT] [SOFT] How to install JTAGICE mkII on Windows 7 x64
You don't need this tutorial with the current software from Atmel, they fixed this long ago. I have no problems using JTAGCIEmk2, JTAGICEmk3 and AVRISPmk2 under Win7x64 without...
Friday, 14 September 2012 - 19:57
AVR Studio 5 & C++
So far I can see yes. Working on a ATmega64 with mk2-clone. Not testet with dynamic objects. Just using classes with static methods at the moment. I really like it!
Monday, 3 October 2011 - 09:53
AVR Studio 5 & C++
I just found something interesting: Start AVRStudio5, click on Tools->Extension Manager->Online Gallery And you will find a "AVRGCC C++ (beta)" entry. After installing and...
Saturday, 10 September 2011 - 08:15
[TUT] [SOFT] How to install JTAGICE mkII on Windows 7 x64
I'm sorry, must have deleted them from my webspace. I can't find a backup. Edit: Found the Files.
Monday, 25 April 2011 - 19:42
[TUT] [SOFT] How to install JTAGICE mkII on Windows 7 x64
No sorry, this works fine for me. Maybe you deinstall your Jungo devices and start again? With the newest drivers it should work also without my tutorial.
Wednesday, 17 March 2010 - 07:27
[TUT] [SOFT] How to install JTAGICE mkII on Windows 7 x64
implor wrote:This do not work for me. Step 1-6 works (I get winDriver installed) but then how do I install the JTAGICE mkII driver ? I reinstall Avr studio 4 but that doesen't...
Saturday, 7 November 2009 - 19:55
Problems with HEAP in SDRAM
At the moment I'm not sure if I really need the init_startup for the HEAP only. But everything works fine... never touch a running system. Sorry for the late answer, I just came...
Sunday, 20 September 2009 - 14:14
Problems with HEAP in SDRAM
:D I just got it running. The problem must have been the EVBA-Vector... I put the evba-initialisation code inside my _init_startup function, just like it is in the "Placing data...
Tuesday, 28 July 2009 - 10:15
Problems with HEAP in SDRAM
So here are my newest explorations: When I put the void _init_startup(void) in a .c file, so the c-compiler instead of the c++-compliler runs through it, the function is called as...
Monday, 27 July 2009 - 22:55
Problems with HEAP in SDRAM
Yes you are right. But I have no problems with that as long I include the framework-headers with extern "C" {#include "bla.h"}
Monday, 27 July 2009 - 20:58
clone version of JTAGICE MKII
Hi, I bought my one here: http://www.keeelectronics.com/ca... I'm using it at the moment for flashing and debugging an AVR32UC3.... works fine
Friday, 24 July 2009 - 07:07
SDRAM problem: about 3% error rate
Heihopp wrote:Good! Please let us know how it works when you have fixed the problem. I am curently working on a similar board, but havent ordered it yet. Btw, are the cap #2 pads...
Sunday, 19 July 2009 - 18:26

Pages