Post Created date
ASF Configuring wrong port pins Mega32 for an I2C project
The story so far is typical of those... must be doing something stupid projects. The chip is a light sensor, tried fleury, tried bit banging, tried importing arduino libraries....
Tuesday, 3 January 2017 - 18:58
ASF Configuring wrong port pins Mega32 for an I2C project
Ahh.. you need to ignore the TSL driver -- that's certainly a hogs wash of imported code and various trials simply because accessing the chip was totally unreliable. The issue for...
Tuesday, 3 January 2017 - 16:49
AS7 toolchain not found
Yes - this seemed to work for me too! Thanks.
Tuesday, 3 January 2017 - 09:43
New to ASF and I'm not getting it....:-(
Thanks.. not much at all. <sigh>  
Monday, 2 January 2017 - 13:59
New to ASF and I'm not getting it....:-(
I know this is an old thread, but my question may be related.   I want to start ASF with a USER BOARD, defining a MEGA32A. When I do this, and move immediately to the ASF...
Monday, 2 January 2017 - 12:06
AS7 Production file (elf) not compatible with AS4
OK, Thanks will try these ideas out.
Monday, 1 August 2016 - 10:27
Reset Vector opcodes different between AS6 and AS7
Thanks , Yes I've just done that. Added a new flavour, using the AS6 toolchain. The output hex file appears as I need it now.   Very good :)  
Thursday, 14 July 2016 - 14:31
Reset Vector opcodes different between AS6 and AS7
Thanks, you're right but there's only bytes left in bootloader space. I'll need to deal with the check somehow.   I'll check the switch option you mentioned , but since both...
Thursday, 14 July 2016 - 08:29
confused about TC45_CCAEN. undeclared , not recognised
Im using AVR Studio 6.2  only recently downloaded ( month or so ago ). Sounds sad but Where do I find the version of ASF? I'm used to working raw with no framework.  ...
Thursday, 23 July 2015 - 19:57
Saleae Logic8 speed issue
I thought my luck was in finding this thread. My Logic 16 seemed to work fine on my Dell precision laptop .. up until today. Now it 'can't keep up '... at any speed.   I...
Saturday, 8 November 2014 - 11:21
AS 6.1 - eeprom optimization problem or BUG ?
'offsetof' - don't think it was I who said I knew about that - but I will investigate ... Thanks for the info.
Monday, 30 December 2013 - 17:11
AS 6.1 - eeprom optimization problem or BUG ?
Yes, that's right. Lesson learnt. I assume that my structs within this new struct will also maintain a fixed order as per it has been written. I guess the only way to confirm the...
Monday, 30 December 2013 - 15:30

Pages