Type in the full discussion title or a part of it.
Discussion Title Created date
Help needed in understanding OSCCAL proble in Mega48
I have my system running fine using the internal rc osc and ckdiv/8 set. Comms works fine at 4800 baud and I understand OSCCAL is automatically set on powerup.(Comms is fine at...
Saturday, 7 March 2009 - 07:48
uart output problem
I've looked at this till I'm bored... the output string is being output twice. Can anybody shed some light? I'm no expert on AVR assembler... This is just the start of a project...
Sunday, 22 February 2009 - 15:24
Help, I/O problem on M8515 port E
I have some code that fails... is it a hardware pin fault? brand new CPU... PE0 works as a uart, PE1 I can set low, PE2 won't go low...(setB) 9a30 sbi ddre, 0 ;PE0,1,2...
Saturday, 15 December 2007 - 00:49
No 'help' functions
I have 4.13 + sp1 (build 557)on my win98 and xp machines. help functions all work on the 98 machine but nothing on the xp machine. Both loaded from the same memory stick and...
Wednesday, 5 December 2007 - 15:14
debug setup help
I was ok in the earlier version of studio.... In the latest version, I'm struggling to find where/how I can set the program counter. Also, I'm struggling to get the dataspace to...
Sunday, 4 November 2007 - 16:35
AVRISP Firmware
Does anyone have this?. I have two popped AVRISPs... I have tried the normal recovery and it won't go.I tried to read the firmware on the 1200 and the 8535 but they are both...
Wednesday, 10 October 2007 - 21:19
USB Prototyping PCB
I am having some of these made for myself and will get some extras for anyone on here that would like one.. I know it could be breadboarded but I expect there sre those here that...
Friday, 13 July 2007 - 22:30
Tiny 15 port read problem...
I'm having troble reading port bits using SBIC and SBIS. Hree is my setup code:- CBI 0X17,0 CBI 0X17,1 CBI 0X18,0 CBI 0X18,1 SBI 0X17,2 This code works correctly...
Thursday, 17 May 2007 - 15:40
Migration from mega 8 to mega 48
I have a mega8, 4 digit counter with a few hundred bytes of code, running 8MHz int RC. I have tried a mega48 but it doesn't work. Can anyone offer any suggestions as to what is...
Monday, 18 December 2006 - 17:24
Mega8's fail to prog with AVRISP
I have a problem with some pcbs that use a Mega8 and are programmed via stk500 and AVR ISP + 6 pin connector. When I look at MISO on the CPU, it is low and only toggles up to...
Friday, 3 June 2005 - 21:19
Titanium smart card
Does anybody know where I can get the OS for these cards? i.e. 1.06 or 1.03.
Monday, 14 March 2005 - 22:05
Confusion re Tiny 15 and osccal
I'm a beginner at this and I'm switching from tiny 11 to tiny 15. The 11 runs at 1mhz using the int RC osc.The 15 runs at 1.6M so I have to adjust some timing delays to achieve...
Monday, 12 July 2004 - 19:42

Pages