Post Created date
Missing Devices in JTAGICE mkII
After Testing I can confirm this - but specifically all I had to change permissions on was the XML files in Partdescriptionfiles folder under AVR Tools in the install path... The...
Monday, 23 July 2007 - 18:31
Missing Devices in JTAGICE mkII
I am working on a new lab computer image with the IT guys now and upgraded to 4.13 b 528 and still have the same problem - I can connect to the JTAGICE mkII - and even upgraded...
Monday, 23 July 2007 - 15:47
AVR Studio 4.13 installation problem
I just tried and found the same problem... I uninstalled 4.12 SP4 Then I opened the installer aStudio4b528.exe (downloaded with Firefox from the main Atmel site to C:\Installs\...
Thursday, 12 July 2007 - 15:20
Missing Devices in JTAGICE mkII
Ahh but I get to deal with the universities computer/network police which means it'll be a while.
Monday, 11 June 2007 - 22:55
Missing Devices in JTAGICE mkII
Not yet and not likely to be soon :? as I have to do this with 15 different machines in my specific teaching lab... and around 300 machines throughout the whole college of...
Monday, 11 June 2007 - 17:43
Missing Devices in JTAGICE mkII
One update - Once selecting the JTAGICE mkII platform then selecting any other platform all the devices are missing as well until I close AVRStudio and reopen it...
Monday, 11 June 2007 - 17:13
AVRStudio runs, displays project open dialog, then no GUI
There is no project involved - I cancel out of the open dialog box and then no GUI - I was just using it to connect in to the ST500 and diagnose some programmer problems. There is...
Sunday, 29 April 2007 - 18:29
AVRStudio runs, displays project open dialog, then no GUI
Dependency Walker reports that "C:\Program Files\Atmel\AVR Tools\AvrStudio4\DWMAPI.DLL" was not found. Coincidentally this also occurs on machines where AVRStudio appears to...
Thursday, 26 April 2007 - 20:18
How to create a new compact flash
I just went through the above process of recreating a bootable SD-Card image from the one provided in BSP 1.0 and I get the same errors Quote:mmcblk0: error 3 transferring data...
Tuesday, 12 December 2006 - 17:46
Problem: garbage on LCD
groenhen, that is essentially the fix I mentioned above that we implment albeit a bit more robust of a solution since your reading back and comparing to determine if the display...
Tuesday, 5 December 2006 - 18:19
Problem: garbage on LCD
Your right Lee. The human eye has a hard time noticing even 60Hz flicker so updating a display in real time doesn't make sense. This real issue is the display update ISR impacting...
Wednesday, 29 November 2006 - 19:36
AVR32 tools on Cygwin - make: command not found
The question is why doesn't this install to the correct path then in my subsequent "fresh" install? I find it a bit peculiar that when I first installed I was able to generate...
Wednesday, 29 November 2006 - 19:07

Pages