Type in the full discussion title or a part of it.
Discussion Title Created date
AS7 Simulator - Possible TXENn Display Bug
Hi   I am testing code to toggle the TCENn bit of UCSRnB register and viewing the result in MS7 simulator.   I notice that this bit is constantly 'on' on all ports...
Tuesday, 29 December 2020 - 15:46
Help with functions and passing of a pointer
Hi just dabbling a bit with passing an arrays pointer to a function and struggling a bit.   I am getting an error in the following code calling the WriteUSART function...
Monday, 7 December 2020 - 17:17
AS/MS 7 Simulator problem
HI I'm working on a 2560 serial ports and using the simulator in AS7 to just check things as I go.   Anyway, I cannot seem to get TXENn to be anything other than 1.  ...
Thursday, 19 November 2020 - 18:20
Nested Switch doesn't work correctly
Hi   Running AS7, C99 and using the simulator when debugging   I am working on a function to setup and configure the 4 USARTS of a 2560 with 1 of 9 Baud Rates, to be...
Tuesday, 17 November 2020 - 11:24
Minds gone blank - location for USART initialisation
Hi it's Saturday and not had enough beer LOL     I'm going to need to change Baud rate often on across different USARTs  of a 2560.   1) Do I stick...
Saturday, 14 November 2020 - 17:16
Serial Rx & Tx Techniques
Hello everyone   I need to send an receive a maximum of 26 Bytes and at any one time @ 2400Baud but many multiple operations in a session. The Rx side will only ever be used...
Tuesday, 10 November 2020 - 10:21
Just a quickie - AS7 Interface - lost Item
Hi    What I would call a navigation window has disappeared from side of screen, and I cant remember the proper name for it to search for.   The window had a minute...
Wednesday, 4 November 2020 - 16:29
Help on Debugger and Programmer Options
Hello everyone,   I'm just working on my first major project and also using it as a learning experience. I have decided to go down the Atmel Studio route but pop...
Thursday, 29 October 2020 - 12:31