Type in the full discussion title or a part of it.
Discussion Title Created date
Avr32 studio running .elf on target
On by build from buildroot rc5 i experiance that when I try to run an application of the taget (stk1000) i get this feedback: echo $PWD'>' /home/eaa/TestWorld.elf;exit -sh-3.2...
Friday, 28 September 2007 - 12:21
Avr32 Studio and RSE
When opening the RSE in Avr32 studio I can expore the necessary files using network 192.168.x.x. But I would like do all downloading and debugging over serial port instead? Is...
Thursday, 27 September 2007 - 13:54
Debugging fails often
This is excecuted on a BSP 2.0 filsystem with a 2.6.20 kernel. When trying to debug an stk1000 somtimes the debugging ( more than just a few ) this error shows up warning:...
Friday, 21 September 2007 - 13:57
gdbserver on an rc4 build
Any one managed to use the gdbserver avter building a default system with buildroot rc4? I got these errors: Connect (RSE SubSystem Operation:)(Time of erro......) ->...
Friday, 21 September 2007 - 13:49
SD card boor error
Can anyone help. I am using buildroot rc4 and are trying to mount the filsystem mutipple cards. I've got 1 card running and the other recats somthing linke this one: U-Boot 1.2....
Thursday, 20 September 2007 - 11:51
Launching avr32studio under dchroot
Under dchroot when I try to launch avr32studio I get this error ( 32 bits env ) (mychroot):~/avr32studio$ ./avr32studio ./avr32studio: error while loading shared libraries:...
Tuesday, 18 September 2007 - 07:17
Buildroot getting the SD image running
It seems like after compiling the default setup ( without qt ) the device is still not able to boot the system. It seems like nothing more than console and null are created under...
Friday, 14 September 2007 - 14:15
Preferred bootarg in U-Boot?
In U-Boot I see different atguments to the root option root=/dev/mtdblock1 root=/dev/mmvblk0p1 What are the difference between the two? And are one better than the other?
Thursday, 13 September 2007 - 08:27
Ubundu stk1000 not installable x64 + how to fix
All these programs are reported as installable. I have tried the fix mentioned in: https://www.avrfreaks.net/wiki/in... But no luck? Antone got some tips? ( I am using Ubuntu 7.04...
Wednesday, 12 September 2007 - 07:07
Finding some SDRAM values
Data Fields in typedef struct sdram_info int banks : The number of banks in the SDRAM unsigned int cas: The CAS latency int cols: The number of columns in...
Wednesday, 5 September 2007 - 09:25
Buildroot
Using buildroot-avr32-2.1.0-rc1 atstk1002_defconfig: This happends when I try to excecute menuconfig: D_NAME)_config] $(BR2_BOARD_NAME)_config * * Linux Options * linux kernel (...
Friday, 24 August 2007 - 13:41
Ap7002 uBoot + Linux
Have anyone got uBoot and Linux running at a AP7002 CPU yes? And if yes what changes have you made?
Thursday, 23 August 2007 - 11:24

Pages