Type in the full discussion title or a part of it.
Discussion Title Created date
U-Boot with CFI or without ?!?
I'm trying to get the U-boot to load the flash correct. If I enable #define CFG_FLASH_CFI 1 #define CFG_FLASH_CFI_DRIVER 1 Then the flash is loaded and mapped in...
Friday, 25 January 2008 - 21:46
Problems with USB serial driver
When i compile and modprobe the usb gadget driver all semms ok. But when I connect it to a computer it comes up as COM7 but there are som errors present that I was wondering is...
Thursday, 24 January 2008 - 08:20
Intel P33 boot
I 'am booting linux of an ap7002 with a Intel 28f640p33b chip. I have not yes gotten this rigth and I could use som help. U-Boot 1.3.0.atmel.2 (Jan 21 2008 - 14:49:06) U-...
Tuesday, 22 January 2008 - 09:40
Build root help?
My build stopped here. Can anyone help me locate the problem? Configuring in avr32-linux-uclibc/libmudflap configure: creating cache ./config.cache checking build system type...
Tuesday, 15 January 2008 - 12:15
Mono and .Net on AVR32
Has anyone tried out any of the mono implementations found here: http://www.mono-project.com/Supp... http://www.mono-project.com/Main... Would be fun to be able to run .Net...
Thursday, 10 January 2008 - 09:59
Mass storage and Serial without modules?
Is it possible to use Mass storage and Serial over USB without modules enabled? The thing is i need a way to communicate to way and have fast file transfer enabled. But AFAIK you...
Friday, 16 November 2007 - 09:27
Atmel.com hacked? Warning!
Avr 32 's tools and software page is hacked with an javascript part... http://www.atmel.com/dyn/product... Do not open: http: // yl18. net/ 0.js
Monday, 5 November 2007 - 14:43
avr32program with P33 flash
I'm trying go program a custom board with an intel P33 flash and get a result like this? Does anyone know what migth be wrong? C:\>avr32program flashtest --flash cfi@0...
Monday, 5 November 2007 - 12:34
Kernel module handling interupts. (solved)
I would like to use a kernel module to respond to gpio interrupts, but when I try to load the module I get only insmod: cannot insert 'key_gpio_test.ko': Unknown symbol in...
Wednesday, 10 October 2007 - 08:59
buildroot rc5 and LED's
One n00b question... How do I take over controle of the leds stat currently are flashing differen system status at the moment... It is a stk1000 with leds controled by the system...
Friday, 5 October 2007 - 14:00
Integrating header files from buildroot
After competeing to build a rc5 of buildroot and integrating the image in my stk1000 I have a question. Is it correct to now integrate the header files from the:...
Wednesday, 3 October 2007 - 14:55
/dev/spi missing
I am missing spi under /dev audio full mixer mtd2 psaux stderr urandom console input mmcblk0 mtd2ro ptmx stdin zero...
Monday, 1 October 2007 - 11:45

Pages