Post Created date
ICE40 not working with USB connection
rmengineering wrote:ALSO I have a Tiny15L project that I have been running in simulation mode on ver 3.56 To debug this in real time I want to run it as a Tiuny26L part on the...
Wednesday, 22 September 2004 - 08:25
ICE40 Emulator for ATtiny26
Are you using the serial cable supplied by the STK500? At least early versions of that cable is not compatible with the ICE40/50 because it is missing some signals (RTS/CTS or...
Wednesday, 22 September 2004 - 08:19
ATtiny13 newbie
No problem. I have filed a bug report with Atmel, so it will hopefully be fixed at the next release. I haven't really used the t13 much, no. -Geir
Thursday, 16 September 2004 - 09:11
ATtiny13 newbie
iqofone, I can confirm this behavior. I sure looks like a bug in AVR Studio. BTW; the terminology is pins 0 & 1 :) -Geir
Wednesday, 15 September 2004 - 07:10
DebugWire a One Way?
No, it doesn't apply to the JTAG interface either ;) But the OCDEN fuse is set and cleared automatically by AVR Studio. -Geir
Tuesday, 14 September 2004 - 10:23
DebugWire a One Way?
Nightmare1 wrote:I´m not sure, but from all I read in the MKII help there is no simple way out from DebugWire mode, as soon as it is once selected. I only want to set SELFPRGEN...
Monday, 13 September 2004 - 08:02
TinyICE?
My guess is it's an early version of the ICE200. Does it look like this? http://www.gaw.ru/im/atmel/kit/ice200_p.gif -Geir
Thursday, 26 August 2004 - 06:41
Problems with ATmega128
Then it's probably your M103C fuse that is programmed, which will turn on mega103 compatibility mode, which in turn cause the internal ram to end at 0xFFF instead of 0x10FF. Which...
Thursday, 22 July 2004 - 13:51
Problems with ATmega128
Your first program works because the start of your code is at the reset vector, which is where the program execution is starting. The second program doesn't work because the...
Thursday, 22 July 2004 - 12:10
AVR Studio 4.09 Build 338 and PWM Init
Hi, Chris You will find all these details in the instruction set manual. I've been using beta 2 of the assembler for a while and have never looked back :) I haven't met any...
Tuesday, 20 July 2004 - 11:42
AVR Studio 4.09 Build 338 and PWM Init
Hi The OUT instruction can only address registers in the normal IO map, which means registers from 0x3F and below. Use the STS instruction to access registers in the extended IO...
Tuesday, 20 July 2004 - 10:48
AVR4 Simulator problems:
Do a search on this forum for XML parser, and you will be enlightened. -Geir
Thursday, 24 June 2004 - 10:22

Pages