Type in the full discussion title or a part of it.
Discussion Title Created date
ASF Dependencies not changing with device change via project properties
Grettings... I have opened an example project using ATSAM4LC type part.    As the examples are based on demo kit boards, the examples in this case do not support the...
Friday, 19 October 2018 - 08:39
Un-mapping an IO pin
Hi All ...Need some help with this issue.     CPU = ATSAM4LC8C   I have a USART that gets configured by mapping the required pins using  ...    #...
Wednesday, 28 June 2017 - 21:23
window 10 & Studio 7.0.1188 - JTAGICE issue
Hi .. need some help   Had older version of Studio 7 that did not support a CPU I needed.  Did the wed install.  CPU still not supported. Uninstalled Studio 7....
Thursday, 6 April 2017 - 07:37
simple GPIO Interrupts frustrating
I am struggling to get to grips with a simple GPIO interrupt. I see this issue has come up numerous times, but no adequate solution for my specific application. I have an...
Tuesday, 12 February 2013 - 09:41
Atmel Documentation lacking for Comparitor access Xmega128A1
Hi People I want to use an XMega128A1 for its 4 comparators. However, no datasheet I have seen gives information on how to access the comparators. The doc8077 downloaded from...
Friday, 16 November 2012 - 08:04
src/asf/common/services/clock/xmega/sysclk.o] Error 1
If this problem has already been addressed in another thread, my apologies. I have been using AVR Studio 5 for a couple of weeks without problem. (Windows 7 operating system)...
Monday, 25 July 2011 - 08:31
strstr is still faulty since reported in 2002?
Whats with the strstr() function. I had all my strings in standard notation like this … Char word_simnum[] = ""; The strsrt function worked OK for characters, but number...
Tuesday, 23 October 2007 - 19:47
Bootloader and Atmel 2560 - How to jump?
HELP!!! I can't seem to figure out how to jump to address 0 from bootload space. The 2560 is not the same as other chips and I suspect that the RAMPZ has something to do with it...
Monday, 8 October 2007 - 19:54
WinAVR Boot.h extended address functions are all wrong
I am amazed that for over the years nobody has picked up on the fact that the boot.h code for extended addresses is all wrong. Maybe not enough people using a bootloader that...
Friday, 5 October 2007 - 18:52
WinAVR +Mega2560 - ATOL, ATOF does not work
I am using the 2007 release of WinAVR and compiling for a Mega2560. Now in the past, there has been some compiler issues relating to the 2560 that were fixed. However, I am...
Thursday, 4 October 2007 - 05:29
Adding a 3K data block and program falls over
Hi Running latest 2007 version and have a problem I can’t seem to fix/explain Processor is an Atmel 2560 Current program size = 30428 bytes. Program consists of multiple modules...
Sunday, 26 August 2007 - 10:52
uIP version 1 (TCP/IP) compile problems
Hi all I am have trouble getting the make process to see all the files required for the compile. uIP-1.0 comes with files and applications in different directories including some...
Saturday, 2 June 2007 - 14:29

Pages