Post Created date
Atmel JTAGICE3, ATMELICE not working anymore in Studio7
Thanks for responding Jim.   It does. Checked With a voltmeter at the Vcc. And the fact that Studio7 is Reporting the target voltage correctly is one thing...
Wednesday, 25 October 2017 - 20:52
Atmel Studio 7.0 - My Experience after 5 days using it
@heinzger: Thanks alot for the screenshot. It really saved big wads of my hair. After following it the Windows does not hide behind anymore.   @JohanEkdahl: Greased...
Tuesday, 10 November 2015 - 10:14
ATMega64 - more precise clock?
This could be of interest: http://www.atmel.com/images/atmel-42251-rtc-calibration-and-compensation_ap-note_at03155.pdf It is for another MCU, but the ATMega should be able to do...
Wednesday, 4 November 2015 - 08:22
PARTLY SOLVED: Cannot set breakpoints.
I had the same problem and Message. After finding this thread it dawned on me I had moved the Project. So I did make clean solution and rebuild solution. That fixed it! I must say...
Monday, 5 May 2014 - 08:25
How to avoid debugWire from programming EEPROM
In Studio6.1 you go to Project->YourProject properties. Or press Alt+F7. Select Tool. Tick off "Preserve EEPROM".
Thursday, 27 March 2014 - 08:45
XMega Interrupt Driven USART
It seems to me you are using polling mode. I would not mix that With interrupts. Do not enable DRE interrupt in the USART and try from there. Actually I would use interrupts but...
Sunday, 17 November 2013 - 14:40
Visual Assist X not parsing c files.
Could you please elaborate? I also miss "refactor" in Studio6 on this PC. But I don't understand the grocery stuff! Do I uninstall/install Studio6.1? I recently did uninstall...
Friday, 25 October 2013 - 08:59
How to connect Development board to AVR Studio
Deleted. Answers already provided that I did not notice.
Friday, 9 August 2013 - 11:25
longevity
Welcome to the forum Over33. Maybe you mean how long time before it is declared obsolete? In that case I guess even Atmel would not be able to tell you. It is the market that...
Friday, 28 June 2013 - 07:46
AC Current measurement
Welcome to the forum. Since this is the XMega section you should be warned that your 5.1V is much too high for an XMega to be present on any pin! Read the ADC section of the...
Friday, 28 June 2013 - 07:42
[A4U] ADC offset of GND and no Vin
Is this the board? (I removed the link. They did not like their board to be known, sorry 'bout that. Einar) It will not give you good results for analog conversions. Mostly...
Wednesday, 19 June 2013 - 10:42
problem with external Aref on atxmega16a4
Welcome to the AVRFreaks forum. Now I have never used as much as 220uF on 3.3V, so maybe the trouble is related to that. But I cannot see it should be a problem. You should...
Monday, 17 June 2013 - 11:58

Pages