Post Created date
AVR Studio4 fails to start. MFC Application Error.
I know this is old threrad but maybe it will help someone and explain... Recently I needed to install AVR Studio 4.19 on my WinXP and it failed with MFC app. error. I googled also...
Thursday, 22 November 2018 - 16:19
Atmel Studio 6.2 issue "push_reload, at reload.c:1360&q
It seem's that new AVR-GCC 8.0.0 fixed the problem! https://sourceforge.net/projects... I can now compile without -fno-move-loop-invariants and no more internal compiler...
Thursday, 27 July 2017 - 02:01
Atmel Studio 6.2 issue "push_reload, at reload.c:1360&q
OK, so if I understand well, this means the bug will not be fixed in gcc 6.x or older versions and we have to wait for gcc 7.x - if Atmel will plan to include theirs win32 build...
Wednesday, 30 November 2016 - 15:23
Atmel Studio 6.2 issue "push_reload, at reload.c:1360&q
And can I rely, that the target code produced with -fno-move-loop-invariants without a crash is valid like with older gcc? I mean if there couldn't be some hidden bad behavior...
Tuesday, 19 July 2016 - 17:52
Atmel Studio 6.2 issue "push_reload, at reload.c:1360&q
OK, I hope this helps to track the bugs. Could it help to compile avr-gcc with stack protector enabled? Or add some bounary checks if some arrays are accessed in the push_reload...
Monday, 18 July 2016 - 16:49
Atmel Studio 6.2 issue "push_reload, at reload.c:1360&q
Damn formating, try this http://pastebin.com/BQYG1txc
Thursday, 7 July 2016 - 12:00
Atmel Studio 6.2 issue "push_reload, at reload.c:1360&q
saaadhu wrote: For your bug, can you post a complete testcase that I can compile? internal compiler error in push_reload is a fairly generic error and can be triggered in multiple...
Thursday, 7 July 2016 - 11:58
Atmel Studio 6.2 issue "push_reload, at reload.c:1360&q
OK, sure I know opensource but I think that also Atmel should commit some fixes when they gains from gcc project. If there were no gcc then they have to invest money for...
Friday, 1 July 2016 - 13:56
Atmel Studio 6.2 issue "push_reload, at reload.c:1360&q
Hi, I just hit this issue when recompiling some my old source files for Atmega32. It's a shame that the bug is still not fixed after years, even if it's claimed as "RESOLVED FIXED...
Friday, 1 July 2016 - 12:58