Post Created date
longjmp() at the end of an ISR ? Or Goto+flag ?
Well,  I wanted to do the exact same thing, to use an interrupt in order to jump to the very beginning of a while loop, regardless of where the interrupt occurred, in a very...
Sunday, 12 May 2019 - 14:06
AVRISP MKII device not found - WIN 10 - Atmel Studio 7.0
Thanks Kristian, I had this problem back in October, using Studio 6.2., and solved it using an 'odd fix' that I can't remember.  Today, my PC had yet another Win10...
Thursday, 14 January 2016 - 08:55
Win 10 and AVR Studio 6.2 and AVRSPI MKII does not work
For those who use AS6.2 and have an upgrade to windows 10, see meolsen's link to the same issue.  Dana has a 'filter' solution that worked perfectly for me, just in case you...
Friday, 11 September 2015 - 14:18
Atmel Studio stopped seeing AVR Dragon; possibly Win 10 update related
I hope Atmel figures it out soon too 'Rev1.0'.  I had the same problem with Studio 5.1, so I assumed that the 'filter' would help all versions, but perhaps not Studio 4....
Friday, 11 September 2015 - 12:17
Atmel Studio stopped seeing AVR Dragon; possibly Win 10 update related
Totally agree with you Dana in that a total reinstall of windows 10 is impractical seeing as running libusb-win32-devel-filter-1.2.6.0.exe takes little time and sorts the problem...
Friday, 11 September 2015 - 07:55
Atmel Studio stopped seeing AVR Dragon; possibly Win 10 update related
I have edited this post, because I didn't use the right fix that Dana listed.   Installing libusb-win32-devel-filter-1.2.6.0.exe worked for me using AS6.2.   I'm running...
Wednesday, 9 September 2015 - 11:29
Atmel Studio stopped seeing AVR Dragon; possibly Win 10 update related
Dear Dana,   This is the only thread that is helping me - I have an AVRISP Mk2, Windows 10, upgrade from windows 7, 64 Bit and using Studio 6.2.  The AVRISP was...
Wednesday, 9 September 2015 - 09:27