Type in the full discussion title or a part of it.
Discussion Title Created date
Not receiving an interrupt after sending data byte to MPU 6050
I've posted about twi issues in the past. I finally bought a new MPU 6050 and that seemed to be my problem. I can now send the slave address and receive an ACK. My current issue...
Sunday, 9 July 2017 - 22:05
MPU not responding on TWI bus
MPU 6050 ATmega 2560 (Both chips are integrated onto APM 2.6 board)   This simple program initializes UART to send status. Initializes TWI and then iterates through every...
Wednesday, 29 March 2017 - 04:26
Receiving NACK when attempting to write in Master Transmitter Mode
I have the atmega2560 on the APM 2.6 board so the MPU-6050 is wired so I'm unable to mess with resistors and what not.        I'm trying to talk to the MPU on...
Wednesday, 1 March 2017 - 03:48
Solved: How to toggle builtin led.
I'm getting really frustrated with a simple led program I though I figured out last week. I want a small led library that has macros to turn on and off the 3 builtin leds on the...
Monday, 20 June 2016 - 04:05
Is there a way to program ESC to MIN and MAX without transmitter?
I've been building a atmega2560 to do all the core functionality it would need to do to fly. I started with communications and I have the board talking to my PC via USART. Now I'm...
Wednesday, 15 June 2016 - 04:19
How to implement PID Autonomous Control
So I get the basics to PID control. One question that's been floating around in my head that I still have unanswered is how do I control my quadcopter with PID having it be...
Monday, 17 August 2015 - 19:05