Post Created date
Atmel Studio 7.0.1006 installation hangs
Hi   My workstation: Win 8 Pro, i7, 32gb, 256gb SSD, 3 monitors.  10tb NAS.     First attempt to install AS7 seemed to go okay ... it installed the Microsoft...
Wednesday, 7 September 2016 - 14:44
Used TinyISP once ... now USB won't load programs
Hiya David,   Yup - AS6 and AS7 work very well for me (especially under Winblows 7).  I haven't been able to stuff this big 'ol box under my arm and head out into the...
Sunday, 25 October 2015 - 01:15
Used TinyISP once ... now USB won't load programs
Hiya David,   Yup - AS6 and AS7 work very well for me (especially under Winblows 7).  I haven't been able to stuff this big 'ol box under my arm and head out into the...
Sunday, 25 October 2015 - 01:15
Used TinyISP once ... now USB won't load programs
Oh - there is one other note I'd like to leave.   My experience using TinyISP and the USB for uploading is the USB method is MUCH faster.  Arduino IDE loads and runs on...
Saturday, 24 October 2015 - 17:35
Used TinyISP once ... now USB won't load programs
Okay - thanks folks.  I'll do that.  That was my first thought - bootloader ... I did try that first.    AVRDUDE said failed - Newbie mistake - I believed it!...
Saturday, 24 October 2015 - 17:09
Atmel Studio using Adrunio Sketch compiler errors
MMMM ... after careful examination of the errors, apparently the IDE is processing all the files in the folder - this is bad b/c i put backups (copied file to same directory)....
Wednesday, 1 July 2015 - 02:06
Arduino and Atmel Studio 6.2
Okay!!! I found the Atmel Studio problem and it was hardware AND software related but NOTHING directly to do with Atmel Studio or Arduino.   This makes sense and HERE IS WHY...
Friday, 28 November 2014 - 14:49
Arduino and Atmel Studio 6.2
No worries ... I believe I located my particular problem.   I copied some files from GitHub ... bad move b/c 'SAVE AS' gave me a copy of the webpage (I didn't think to check...
Thursday, 27 November 2014 - 02:19
Arduino and Atmel Studio 6.2
Hi   Many thanks for the guidance.    One good point about locations ... I've avoided moving and/or renaming anything b/c lack of experience with AS and extensive...
Tuesday, 18 November 2014 - 22:35
Arduino and Atmel Studio 6.2
Hi - Yes, that's correct ... Visual Micro ADD-ON.  Now this makes sense.  So now the search is on me to see where or if something is not being found on my machine....
Tuesday, 18 November 2014 - 11:43
Arduino and Atmel Studio 6.2
I am actually using the Atmel Studio's Arduino IDE interface ... my C++ is, on my best day, pretty poor.  I am still playing 'catch up'.  Had formal training in...
Monday, 17 November 2014 - 22:24
Arduino and Atmel Studio 6.2
Yup ... I had the same thought ... no main() is used in Arduino IDE .. so that's where it gets weird.   doesn't make allot of sense.  I tried to dig around a bit more to...
Sunday, 16 November 2014 - 23:42

Pages