Post Created date
assembly macros
There are no hard-coded limits to the number of macros in a source file in the assembler, and we are not aware of any bugs limiting the number of macros. If there are any bugs in...
Monday, 28 August 2006 - 11:53
4.12 SP3 Build 490 Uninitialized stack pointer
av168 wrote:I have also had "Uninitialized stack pointer" errors using 4.12 SP3 Build 490 with mega168. Also some stack overflow problems that would shut down the simulator....
Monday, 28 August 2006 - 11:33
Bug simulating ATMEGA325 interrupts
Thank you for reporting this issue. It is caused by a bug (#4765) in the ATmega325 part description file. This bug also affects mega645,329,649. - roland
Monday, 21 August 2006 - 13:41
pragma overlap does not seem to function within macros
HKarls wrote:By the way, could you please explain the position of nooverlap before the last org. I thought that the last .db will overlap then. But why there is no error?...
Thursday, 10 August 2006 - 08:16
pragma overlap does not seem to function within macros
The observed behaviour is clearly a bug in the assembler, which I will take a look at. Seems to me a lot of trouble could be avoided if we implemented a strlen() function in the...
Tuesday, 8 August 2006 - 08:16
pragma overlap does not seem to function within macros
HKarls wrote:Hi, I wrote a macro which reserves space for some words. For some reason (see topic Byte granularity address calculations in CSEG) I need to do this three times. I...
Monday, 7 August 2006 - 09:22
Excessive stack overflow in SP3
Svuppe wrote:Interesting. It does look somewhat related. Only I get the problem with a good old rcall. I use rcalls all over the program, but it is only one specific function,...
Wednesday, 2 August 2006 - 07:37
Problem with AVR studio
Hi, this is probably not the cause of your problem but I noticed the following: wwrobel wrote:Files installed: astudio4b460.exe, astudio412sp3b490.exe, avrgccplugin.exe, winavr-...
Wednesday, 26 July 2006 - 08:23
Problem with AVR studio
Alex1678 wrote:I had the same thing, then I downloaded the files again from www.atmel.com and reinstalled and everything works ok now.! Unfortunately, that does not always seem to...
Tuesday, 25 July 2006 - 15:31
Bug in ATtiny45 simulator?
Hi, just for the record, the original problem reported by Phil has been fixed in SP3. - Roland
Tuesday, 25 July 2006 - 15:02
Simulator stack underflow bug
Trevor_G wrote:I am simulating an ATmega168 in Studio4.12 SP3 b490 and getting the message: AVR Simulator:Stack Underflow at 0x08a5 This occurs when I simulate the RET at 0x08a5...
Tuesday, 25 July 2006 - 14:34
Assembler2 M188 bug PCINT0-2??
js wrote:So I will have to rename the vectors as _PCINTx just like I do with the ADC vector or the assembler thinks that it is Add With Carry.... :roll: (I use rjmp _ADC for the...
Tuesday, 25 July 2006 - 13:09

Pages