Post Created date
[avrasm2] weird? macro expansion problem
theusch wrote: Slaynie wrote:Line comments will break macro (well at least I don't know how they would work), need to use block comments. I'm still lost.  If you are using...
Friday, 28 July 2017 - 14:24
[avrasm2] weird? macro expansion problem
Slaynie wrote:   Thanks, looks like it works (macro expansion works correctly, produced .hex and .eep files are identical). Patiently waiting for "official" release!  ...
Friday, 28 July 2017 - 07:20
[avrasm2] weird? macro expansion problem
OK, for anyone wanting to try it, please find it attached.   It has passed all regression tests, but has not seen much use yet, so use at own risk. Please let me know if it...
Thursday, 27 July 2017 - 09:36
[avrasm2] weird? macro expansion problem
I found the issue causing this bug, the next assembler version (2.2.7) will have this fixed. I can not tell when that version will become available, I think there is no separate...
Wednesday, 26 July 2017 - 15:06
[avrasm2] weird? macro expansion problem
No, it shouldn't. Preprocessor string concatenation is a documented feature that we have test cases for, while using traditional assembler macros for this purpose is something we...
Wednesday, 26 July 2017 - 07:48
[avrasm2] weird? macro expansion problem
This is a bug in the assembler. It has been assigned the ID  AVRASM-183  for future reference.   Using assembler macros for string concatenation is a bit outside...
Tuesday, 25 July 2017 - 14:08
What would REALLY improve the A.S. Simulator/Debugger
Congratulations Peter, you have found a bug in the mega328P simulator model (RXC0 bit not writable from I/O view). This only affects writing it from the Studio I/O view and...
Thursday, 19 January 2017 - 15:05
Studio 6.2 sp1, windows vista, attinny841, simulator dosn't work
trimarco wrote: Im trying to debug a little C++ programm, using the simulator. The simulator seems to works with other mcus, but not with attinny841. The assembly windows is not...
Monday, 15 December 2014 - 09:30
Studio 6.2 sp1, windows vista, attinny841, simulator dosn't work
Hi, Unfortunately I don't have Vista immediately available here and it works fine on windows 7. (with some effort I can probably dig up a VM with Vista to try it)   Can you...
Wednesday, 10 December 2014 - 14:26
ASM .macro syntax sugar, passing XL:XH and X
SavannahLion wrote:I honestly wasn't sure where to put this. I use Studio 4 because it's not as "chunky" as 6 but I use 6 for those chips that don't appear under 4 (such as the...
Wednesday, 7 August 2013 - 13:23
Problems with 6.1 SP1.1 simulator
gregd99 wrote:I downloaded and installed the changes but the simulator behaviour was unchanged. I tried recompiling and restarting the simulator. no success. I changed the device...
Tuesday, 6 August 2013 - 12:20
Problems with 6.1 SP1.1 simulator
gregd99 wrote:Roland, I only just saw this post and would appreciate it if you could post the correction. The current operation is a pain in the... And here follows the second...
Tuesday, 6 August 2013 - 07:12

Pages