Post Created date
Error Building Example App from BitCloud SDK
I guess it depends on the device you are using, the compiler and which features you are using.   I'm finding the standard link security much slower to recover after a reset....
Thursday, 28 July 2016 - 08:10
atprogram: Not erasing User Signature Row before write?
I've figured it out so here's a nice sequence that works:   Erase the chip and clear the lock bits:   atprogram -t jtagice3 -i jtag -d atmega256rfr2 -cl 2mhz --timeout...
Wednesday, 27 July 2016 - 21:20
Error Building Example App from BitCloud SDK
Yep, after a fair bit of "fun" with the migration from BC 3_2_0 to BC_3_3_0 I'm sticking with AS 6.2 - it seems to work just fine.
Tuesday, 26 July 2016 - 17:56
atprogram: Not erasing User Signature Row before write?
Did you find a solution to this? I'm trying to do exactly the same thing.
Sunday, 10 July 2016 - 14:44
Error Building Example App from BitCloud SDK
OK - an apology to the writer of the makefile first.   In my case the makefile fell over because I named the BitCloud directory Bitcloud (with a lower case "c").   The...
Saturday, 9 July 2016 - 17:52
Error Building Example App from BitCloud SDK
I have a similar problem.    I have a perfectly functional project running Bitcloud 3.20 with Atmel Studio 6.2 running on Win 7 64-bit and I tried setting up this on a...
Saturday, 9 July 2016 - 14:51
PARTLY SOLVED: Cannot set breakpoints.
I've been battling a similar problem for 3 weeks. I just wanted a breakpoint in the C code for WSN Demo. As soon as the debugger ran the breakpoints disappeared. The code compiled...
Sunday, 20 October 2013 - 20:15