Type in the full discussion title or a part of it.
Discussion Title Created date
2 mkii not working
Hi, I have tried all my atmel adapter and 2 of them down't work. I have Try to use my 3 JTAG ICE MKII (The Atmel one not the clone one), Too of them don't work. I got this error...
Monday, 4 October 2010 - 19:10
WIFI GSPI MARVEL 8686
Hi all, I try to have an wifi interface on my atngw100. I have the zcomax device that have an marvel 8686 chipset. I would like to use the SPI1 on CS 0. I always got that error...
Wednesday, 3 March 2010 - 14:45
sd card is slow after some time
Hi all, I have a strange problem with my sdcard. I have a micro sd card that is pluged in SPI mode. The SPI speed is 16.5Mhz. The application create many files and delete many...
Friday, 19 February 2010 - 16:06
clocking question
Hi all, I've been read all what I can find about the clocking of an UC3A1512 chip and I try to figure out what could be the best setting to have the most of this chip. Here What...
Monday, 1 February 2010 - 16:25
watchpoint MKII
Hi all, is it possible to use Watchpoint in write mode with MKII jtag ? When I set a new watchpoint in ram, I could not get the debugger started (the program doesn't run at all...
Tuesday, 12 January 2010 - 14:45
usart in synchronous mode
Hi all, I try to have the usart0 in synchronous mode on a uc3b device. I set everything as a serial port (as usual) and I use de framework function usart_init_sync_master. But I...
Thursday, 3 December 2009 - 13:52
GCC 4.3.2 ??
Hi all, I see in the release documentation that AVR32-gcc 4.3.2 is out for standalone application. What about for linux developement ? I would like to use the buildroot mainstream...
Saturday, 3 October 2009 - 00:39
spidev driver with clock < 100K ?
Hi, Is it possible with an ATNGW100 to have a cpi clock...
Friday, 21 August 2009 - 18:48
upstream buildroot
Hi all, I try to use the upstream buildroot and I have a problem booting my jffs2 partition. here the log Starting kernel at 90000000 (params at 11f71008)... Linux version 2.6...
Thursday, 20 August 2009 - 12:59
UC3A handle_bus_error_data_ftech
Hi all, We have a strange problem that is not easy to figure. We use FreeRTOS ans some time (1 reset of 5) I jump to _handle_bus_error_data_fetch handler I try to determine what...
Monday, 25 May 2009 - 18:23
exit DW
Hi all, I have a board that I have used from 1 month now in debug wire mode. I woudl like to switch it back to ISP mode I always have this error message Failed to enter SPI...
Friday, 24 April 2009 - 13:16
astk1006 gui possible ?
Hi all, We will satrt a new project and would like to use the astk1006 as plugin to our simple I/O board. We will have a TFT LCD attached to it. Now I would like to know if it...
Wednesday, 8 April 2009 - 20:10

Pages