Post Created date
AS 5.1+ New Features Request
The earlier suggested work-around to the download one-click problem to open 2 instances of AVR Studio works for me :-)
Wednesday, 4 January 2012 - 21:15
AS 5.1+ New Features Request
Launch without debugging 5.1 beta 'Full' which I downloaded on monday AVRDragon and an atmega8515 over ISP. Here is the message I get: AVR Studio was unable to start your debug...
Wednesday, 4 January 2012 - 21:05
AS 5.1+ New Features Request
The "Programmer" screen has a habit of forgetting what my ISP and target are, Every time I have to click the "apply" button before moving on. What's the use-case for forcing me to...
Wednesday, 4 January 2012 - 20:47
AS 5.1+ New Features Request
The inability to download your hex file with one click is something we talked about in the version 5.0 time a year ago. I'm no embedded guru, but every other system I've used in...
Wednesday, 4 January 2012 - 20:41
ks0108 writes cmd and data ok, but read broken
Aha - with all that working, I have also got bitmaps working. The easiest way in a pinch for anyone with a google mobile, to create nice monochrome bitmaps is to use wiregoggles,...
Monday, 29 August 2011 - 20:02
ks0108 writes cmd and data ok, but read broken
Thanks Stefan, too much C# coding will do that to your brain, read PIN not PORT doh! Woot - suddenly the pixel plotter routine also works properly! I was worried about needing a...
Monday, 29 August 2011 - 17:20
Quick Program button/hotkey on toolbar
I think we are just after a "download" toolbar button, for people who debug without a debugger really. Or even something just under the Build menu, to make it just 2 clicks away...
Monday, 20 June 2011 - 20:29
Dragon DebugWire to mega168 not working
Thanks John Going in and out of DW mode is a bit of an effort involving pulling out wires, and writing fuses, I suppose I'm reticent to be writing fuses too often too, but I have...
Sunday, 19 June 2011 - 22:46
Dragon DebugWire to mega168 not working
More background and data: I'm running on a breadboard, which will add about 10pf when least wanted, normally I use external clock source @16Mhz. Have tried using internal 8Mhz and...
Saturday, 18 June 2011 - 07:41
ATmega8u2, DS18b20 problem negative temperature(please help)
Thanks Brutte on pointing out the use of a mega8, I missed that, I had/have no idea what a DFU bootloader was. And there I was promoting using 'float' as a debugging tool without...
Tuesday, 14 June 2011 - 05:12
ATmega8u2, DS18b20 problem negative temperature(please help)
All right - ok when using sample code, you probably want to check that you are reading the device values back via the protocol as expected. This sensor is not easy to talk to, and...
Monday, 13 June 2011 - 18:55
AVR6613 / Atmega168
Hi Danung - either your question does not have enough context around it, or the title was missleading (I think you can edit the thread name if you started it). I am guessing you...
Monday, 13 June 2011 - 18:24

Pages