Type in the full discussion title or a part of it.
Discussion Title Created date
Atmel ASF vs Atmel Start
I am completely new to Atmel devices and I am evaluating the D21 for a new project.     I am using AS7 and started using ASF but then discovered ATMEL START.  ASF...
Thursday, 12 November 2015 - 17:00
Keeping target reset when not debugging
Can anyone tell me how to do this in AS7 with SWD.  When the debugger is shutdown the target runs at full speed. 
Wednesday, 11 November 2015 - 14:00
Replacements for original ZigBit Modules running LWMESH
Atmel are replacing the original Zigbit modules with a range of new ones. They are bigger and about 3x the price, most have chip antennas. We use the original modules -24 and -900...
Monday, 20 July 2015 - 13:29
LwMesh V1.2.1 Download
I can't download the LwMesh firmware from atmel's website. It says it's temporarily unavailable due to maintenance. Been like that a few days though.  Anyone have an...
Thursday, 15 January 2015 - 16:06
upgrade as4 to as6?
I tried this a few months ago and it was a complete disaster.I eventually reverted back to as4/ice2 because I couldn't debug my code with ice3 and ice2 is not supported. Has...
Tuesday, 3 December 2013 - 22:55
LwMesh V1.0.0 locks up
We are using V1.0.0 LwMesh on Zigbit in our product. However we have had problems with the stack locking up. We have done a lot of testing with multiple nodes and over the...
Tuesday, 3 December 2013 - 14:38
zigbit 900 and at86rf212b
What is the phy chip in the current zigbit900 modules? Are there any plans to use the B phy as this allows higher output power on 868 band? Thanks
Tuesday, 26 November 2013 - 21:02
Studio V4.18 command line defines
I have a strange problem. I have three build configurations defined for my project. The differences are only different -D build switches via the project options -> custom...
Tuesday, 26 November 2013 - 10:47
LwMesh on Zigbit 900
We have a product shipping which uses lwmesh on 2.4ghz zigbit. I need to port this to the zigbit 900. What steps are involved ?
Wednesday, 31 July 2013 - 14:50
LwMesh V1.1.0
Do you have a list of bugs fixed between 1.0.0 and 1.1.0 ? The new release states that bugs have been fixed but there is no list.
Monday, 24 June 2013 - 12:43
LWMESH : Route Initialisation problems
Can you please explain the following behaviour I am seeing at the start of data transfer. Test Setup ---------- Two nodes ( Point to Point ) Addr 0x8000 and 0x8001 ( Non routing...
Wednesday, 23 January 2013 - 19:31
LWMESH Bootloader
I have been playing around with LWMESH and have it in an application. I need a bootloader for the zigbit module. It appears that the fuse bit are set different ( OSC8 ) than for...
Tuesday, 15 January 2013 - 16:28

Pages