Post Created date
[TUT] [C] Getting SD/MMC card working painlessly with FatFS
Well.. I'm glad to hear that at least someone has got bigger cards working. I was already looking for obsolete, below 128MB cards. :D I'll give the local shop a call and try...
Wednesday, 11 February 2009 - 15:52
[TUT] [C] Getting SD/MMC card working painlessly with FatFS
ok.. I have another problem. I have several 512MB cards and if I use them, the system either refuses to even open a file or then just reboots. I do also have a 32MB card, with...
Wednesday, 11 February 2009 - 12:40
AVR MultiKit Oscilloscope
The home page link is broken!
Tuesday, 10 February 2009 - 13:58
[TUT] [C] Getting SD/MMC card working painlessly with FatFS
I finally got the time to fully test this.. Works without any modifications on ATMega128, BUT I cannot make any sense of the UART when running at full speed. On 8MHz it works ok,...
Thursday, 5 February 2009 - 10:26
[TUT] [C] Getting SD/MMC card working painlessly with FatFS
And you do have the voltage divider resistors or something like that between the SD card and the MCU? Or are you running the MCU on 3.3V? So.. Has anyone got the ATMega128 working...
Thursday, 5 February 2009 - 01:14
[TUT] [C] Getting SD/MMC card working painlessly with FatFS
kubark42 wrote:Careful. I programmed this for the ATMega644p, NOT the ATMega64. As far as I'm aware, they're not the same processor at all. Nononono.. :D You got me all wrong. The...
Tuesday, 3 February 2009 - 07:54
[TUT] [C] Getting SD/MMC card working painlessly with FatFS
As the Atmega128 and Atmega64 are identical in pins and feature set, do I have to change anything in the example? I'm having little trouble getting this to work. I bet its my...
Tuesday, 3 February 2009 - 04:05