Type in the full discussion title or a part of it.
Discussion Title Created date
dataflash - too slow - what other options??
So I'm not the sharpest tool in the shed.. I put this system together that captures an image from a CMOS sensor puts it in a FIFO buffer then I write the FIFO data a dataflash....
Sunday, 27 May 2012 - 03:41
A bunch of 10ohm resistors on schematic - why?
So here's an AverLogic FIFO frame buffer that I'm trying to work with. I designed a PCB and it works a short time and then dies on me. Compared to the Reference Schematic I left...
Thursday, 17 May 2012 - 14:32
modules that can switch off with a low side MOSFET - issues?
G'day, Working on a modularized system so I can add wire in modules that support xbee, temperature sensors, etc.. My main board is typically an ATmega1284P with a bunch of 0.1"...
Thursday, 2 February 2012 - 22:30
Mega3250 - 1 USART - two USART devices FT232 + Xbee - dramas
Ok. just built some boards to play around with. Wanted it to have the following features: - USB via FTDI FT232RL - when connected to USB it will be powered by USB (see power MUX...
Saturday, 14 January 2012 - 21:27
power mux - USB + battery - automatic switch
Ok.. so been doing a bit of research on how best to approach this - want to do some temperature monitoring over a long term time period (+1 year). Basic premise is this: battery...
Tuesday, 27 December 2011 - 22:24
GE Security Panel - Superbus 2000 protocol/rs485 - ethernet?
So I've got a GE Concord Series 4 security panel that I'd like to extend to another building. I put my scope on the superbus 2000 (basically a 2 wire RS485 bus) and captured some...
Thursday, 22 April 2010 - 18:17
debugging with FreeRTOS (JTAG mkII)
Got FreeRTOS up and running with a couple of my tasks. However I would like to start debugging some of these tasks. I'm looking at a scenario where I have the same task created...
Thursday, 28 August 2008 - 01:56
spi - switching between slaves on the fly
I have two devices on SPI1 that require different speeds. Looking through the examples I'm having a little bit of a difficult time seeing how I could switch between devices. From...
Tuesday, 5 August 2008 - 19:33
at32uc3a1xxx - SPI (reverse polarity of SPI Chip Selects?)
It appears that by default the UC3A has the SPI chip selects as active low.. However I have an Analog Devices AD7314 temperature IC that needs an active high. I've looked through...
Friday, 18 July 2008 - 17:54
AVR32 Studio debugging - a PAIN!
Is it just me or is it quite difficult to do any useful debugging with avr32studio - or is this really still a work in progress? I have a standalone app on an EVK1100 and I'm...
Monday, 8 October 2007 - 04:52
AVR32Studio 1.0.4 & UC3A Software kit 1.1.0 - compile??
With 1.0.2 and 1.0.0 there was an _AVR32_WORKSPACE directory in the software toolkit which had existing projects for avr32studio.. Now that I've upgraded to the latest versions it...
Thursday, 12 July 2007 - 14:05
EVK1100 + AVR32 + Debugging - problems!
I seem to be having a large # of problems with debugging applications in AVR32 Studio. For the most part I can load the flash application, but debugging often gives me an error: "...
Wednesday, 27 June 2007 - 13:27

Pages