Post Created date
Atmel Startup Code Bug
I get what they are saying in the App Note, but it should be the responsibility of the programmer to insure that unused pins are pulled up!   Microchip should not be...
Friday, 10 April 2020 - 00:09
fastest ever AVR bit-bang UART: 2 cycles/bit
ralphd wrote:...Practically speaking, the fastest clock speed you can use would be 12Mhz, with a Pl2303 USB-TTL adapter running at 6mbps.  It's the only cheap USB-TTL adapter...
Wednesday, 8 April 2020 - 20:50
UPDI--Configuring with fuse setting??
I found the CCL LUTs with so many inputs, logic table combinations, flip-flops, and latches, combined with the ability to cascade to another stage of LUTs to be a gift from the...
Wednesday, 8 April 2020 - 17:54
UPDI--Configuring with fuse setting??
  El Tangas wrote: davethomaspilot wrote: I need a LUT input for CCL.  The only one available if you use alternate TWI0 is LUT0   But you can route any pin to LUT0...
Wednesday, 8 April 2020 - 06:35
UPDI--Configuring with fuse setting??
What stage of design are you at?  Perhaps using a 20 pin ATtiny1616 instead would be a better solution than adding external circuitry for the buffer.
Tuesday, 7 April 2020 - 18:42
Atmel Startup Code Bug
dnoyeB wrote: Thanks for the confirmation larryvc, I'll put in the bug report. Kindly let us know the status as it slowly flows through the Microchip mill...
Tuesday, 7 April 2020 - 01:57
Atmel Startup Code Bug
dnoyeB wrote:Thanks @larryvc for the effort. Do you by chance see the above cited code in your project?   Yes, mcu_init() in system.h called from system_init() in driver_init...
Sunday, 5 April 2020 - 04:33
Atmel Startup Code Bug
In the effort to help you I just built a new ATtiny1616 Start project using the 1.4.308 ATtiny_DFP with just an empty while(1) loop in main.c.   I connected a logic analyzer...
Saturday, 4 April 2020 - 23:22
Atmel Startup Code Bug
jgmdesign wrote: Can you set the startup conditions you want the ports to be at in START?  I don't remember.   Jim dnoyeB wrote: No, its not possible to get this to...
Saturday, 4 April 2020 - 21:28
Starting Lufa with Atmel Studio 7 ATMega32U4
rbtamd wrote: Thanks for your answer, but the link is broken Did you try clicking on Home when you got to that page?  http://www.fourwalledcubicle.com/
Thursday, 19 April 2018 - 20:11
ASF4 USART DMA driver
matreg wrote: Does someone know how choose usart dma driver at start.atmel.com?   Just built a test project, seems it is completely missing.  Register for a support...
Wednesday, 18 April 2018 - 22:49
getting USB to work at all
skeeve wrote:Edit: nope.  Had to do bcdedit /set testsigning off But where in my post #9 did I tell you to muck with the testsigning settings?  I suggested that you read...
Tuesday, 17 April 2018 - 16:02

Pages