Type in the full discussion title or a part of it.
Discussion Title Created date
STK500 ATtiny13 woes, signature problems
I'm using STK 500 + Studio 4.16 build 628, configuration of STK per latest Atmel STK500 doc for serial HV programming. I earlier used Studio 4.13/Serial Programming and had no...
Thursday, 29 October 2009 - 23:33
Redirecting interrupts in ASM
Is there a technique for altering interrupt vectors that is faster than setting flags and testing them at the vector target? Assuming a flag register with one bit set elsewhere...
Wednesday, 21 October 2009 - 03:21
Attiny13 edge triggered interrupt wake-up from Power Down
Having read the doc a couple of times, it seems that an external edge-triggered interrupt for Attiny13 can ONLY be implemented for wake-up from Power-Down IF using external clock...
Friday, 4 September 2009 - 03:08
Atmeg8 power-up reset reliability
I'm wondering what the experience of others has been so far as relying on the on-chip power-up reset. I've noticed that Olimex uses a Zetex supply monitor on at least one of their...
Thursday, 21 August 2008 - 16:35
Atmega8 difficulties reading PORTC *RESOLVED*
Well..., I'm beginning to doubt my sanity. A very simple deal: DDRC = 0xFF; PORTC = 0; port_val = PINC; And yet..., and yet, bits 4&5 (port_val) *refuse* to be read as zero!...
Saturday, 14 June 2008 - 04:04
ADC reading discrepancy; Avcc vs. 2.56V ----**Resolved**
Using an STK500 & Atmega8. When taking ADC readings using a 10K pot between Vcc and Gnd, wiper connected to ADC input, I find as much as a 20mV difference (at ~1.25V input) in...
Wednesday, 16 April 2008 - 14:27
ADC AREF question
Having scanned through the data sheet.., I do not find a specific comment regarding any danger in driving an ADC input above (but
Tuesday, 8 April 2008 - 00:01
STK500 AVR ATmega8 signature problem
Well.., this is strange. Pulled a AT90S8515 (programming fine) out of the STK500, moved ISP cable to SPROG2, plugged in ATmega8, made appropriate MAKE & Project changes. Now...
Thursday, 31 January 2008 - 05:14
STK500 8515 UART USART frustrations
Ok..., for *three* days I've been trying to get Vista, WinAVR, AVR Studio, and an STK500 to cooperate. I'm a total noob, but about to throw in the towel. Assembly via Studio works...
Thursday, 13 December 2007 - 03:25