Type in the full discussion title or a part of it.
Discussion Title Created date
How to program NGW100 with Jtagice MKII today
Hello, some time has passed since I needed to programm the NGW100 directly. So when I tried now, I could not find any support in AVRStudio 6 or any actuall AVR-Toolchain. I can't...
Tuesday, 2 October 2012 - 13:47
Some ngw100 can't boot from SD-Card
Hello, I've trouble with some NGW100 boards that don't want to boot from my SanDisk SD512. I had a 100 boards and 7 of them did not want to work. I tried different buildroot...
Friday, 19 December 2008 - 18:36
proftp and mtd3
Could it be, that proftp can't handle spi jffs2 ? I've reduced my rootfs and userfs on one rootsfs and put it on mtd1, also I've made a homefs, put it on mtd3 and modified fstab....
Saturday, 15 November 2008 - 20:21
sin funktion on NGW100
Hi folks! Has anyone ever tried to make a program using trig-functions with floats? I've build a buildroute rc11-tree and compiled a simple testprogram tsin.c: #include #include...
Saturday, 15 December 2007 - 13:38
problems running a program
hi folks! I've trouble running a program on a Linux Buildroot rc11 Ngw100 system getting the message: ./a.out: can't resolve symbol '__avr32_f32_cmp_lt' ./a.out: can't resolve...
Friday, 14 December 2007 - 12:26
compiling Kernel 2.6.23atmel4
I wonder what I did wrong after loading atngw100_defconfig I allways get this error: moiknotes:/local/linux-2.6.23.atmel.4 # make ARCH=avr32 scripts/kconfig/conf -s arch/avr32/...
Tuesday, 11 December 2007 - 08:44
RE: Frustrated with lack of NGW100 IO options
Does anybody known how to activate the SPI port, how to configure it (speed,chipselect a.o.) under Linux!? Is there a Linux-portation for the NGW, which can provide an api for...
Monday, 10 December 2007 - 17:16
modifying the Kernel out of buidroot rc11
Hi folks ! I really need to get the SPI-Master port going to attach 3 atmega8 to my NGW100. I've managed to build a proper Linux-tree from buildroot rc11 in default NGW100...
Monday, 10 December 2007 - 14:56
Something's fishy about the jffs2-images from buildroot rc10
Hi folks! Me again. I've build a Linux-tree from buildroot rc10 NGW100_defconfig and put it on SD-card. After some help of you, all went well. I've put the root- and usr-images on...
Friday, 7 December 2007 - 12:41
buildroot rc10 no flash_eraseall ?
Hi folks! I've build an image from buildroot rc10 and put it on my SD card. The image was build with the NGW100 default configuration since I have an NGW100. I finally got it to...
Thursday, 6 December 2007 - 21:28
NGW100 auf atmega8 SPI interfacing from Linux-userspace
Hi folks I'd like to exchange some bytes between the NGW100 as Master and two atmega8 as slaves over the SPI0 interface. Does anyone know how to configure and access the SPI0-port...
Friday, 23 November 2007 - 15:18