Type in the full discussion title or a part of it.
Discussion Title Created date
Buildroot-2012.02
I tried to build kernel + fs for AVR32 with buildroot-2012.02. Just the default configuration. Everything builds just fine. I have the rootfs mounted on nfs. However, when I try...
Sunday, 29 April 2012 - 03:05
Touchscreen calibration in Qtopia
Hi, I have a 320x240 LCD+touchscreen attached to my NGW100 board. After calibration with ts_calibrate, when I try ts_test, it shows me a rectangle reduced with about 50 pixels on...
Monday, 10 May 2010 - 02:35
Can't get touchscreen to work
Hi, I have ATNGW100 board and I connected a LCD+TS to it. I followed the pin connection from RMT board. LCD works fine. My touchscreen has a ADS7483 controller and is connected to...
Monday, 26 April 2010 - 00:19
Event interface
Hi, I'm trying to interface a touchscreen (AD7483) to ATNGW100 (kernel 2.6.22). I re-configured the kernel to have a built-in event interface but when I boot I don't have the /dev...
Monday, 22 March 2010 - 04:05
Simple question about Buildroot
Assuming taht a toolchain, kernel, file system was built with Buildroot, what would be the easiest way to rebuild the kernel after modifying setup.c file (or other sources)? A...
Saturday, 13 March 2010 - 20:22
Using timer_create in linux application
I'm trying to use timer_create and timer_settime functions in an application but I get an 'undefined reference' error. I checked the librt and they don't seem to be there. Can...
Monday, 1 February 2010 - 04:23
ATNGW100, LCD console goes away after a while
I have a LCD display connected to my ATNGW100 board. The kernel is set to have console on LCD. After boot, I can see the logo and the console messages. I can also, redirect my...
Tuesday, 8 December 2009 - 14:17
ATNGW100 with LCD, fbset not working
Hello, I have a ATNGW100 board with U-boot 1.3.4 and I compiled kernel/rootfs using buildroot 2.3.0. I use tftp to download the kernel and nfs root filesystem. Works OK. I...
Thursday, 26 November 2009 - 19:48
Linux hangs-up after boot (ATNGW100)
Hello, I'm trying to setup an ATNGW100 board to boot from nfs. I have an old u-boot 1.1.4 which I intend to upgrade, but I need to get Linux running first. I'm using the last...
Sunday, 5 April 2009 - 16:28
problems with NFS file system
Hi, I used buildroot rc10 to build teh kernel and file system. For NFS, I uncompressed rootfs.avr32_nofpu.tar file (from binaries/atngw100) and put everything into the designated...
Saturday, 24 November 2007 - 01:33
Modules failures in Linux kernel
I built the Linux-2.6.23.atmel.3 kernel (using the toolchain 1.3.2 from Atmel site). I tftp-ed it to my NGW100 board. It boots ok, except the following line: * probing modules...
Monday, 12 November 2007 - 04:40
Errors building gdb
Hello, I'm trying to build gdb (from last Atmel's released toolchaun 1.3.2). I get the following errors: gcc -DHAVE_CONFIG_H -I. -I../../gdb-6.4.atmel.1.0.1/bfd -I. -I. -I../../...
Wednesday, 7 November 2007 - 05:03

Pages