Type in the full discussion title or a part of it.
Discussion Title Created date
Xmega WDT Period
Hi All, Anyone know how to set the WDT timeout value to a custom period like 5 minutes? My program waits on usart_getchar commands to get data; sometimes, the usart_getchar never...
Saturday, 8 February 2014 - 21:57
OCD broken AS6.1 ?
Hi all, I have two laptops, one running 6.1 sp2 the other running 6.1 ver1.1 Both have the same problem: OCD doesn't seem to allow the user to step into a function. Breakpoints...
Wednesday, 9 October 2013 - 14:11
PWM and UC3C
Hey All, I'm trying to get PWM working such that the frequency is 500kHz (or less) and that PWMH and PWML are used where PWML is inverted and they are square waves for motor...
Wednesday, 18 April 2012 - 16:48
Xmega and ConnectOne
Hi Freaks, I have the ConnectOne wifi connected to my Xmega32A4 as shown in the attachment. I can see on the Oscope I am sending data via USART to the chip, the chip dosen't seem...
Saturday, 7 April 2012 - 04:07
CC1101 and Xmega Won't Transmit. :?:
Hey Freaks, I'm having a hard time getting my CC1101 to transmit from my Xmega 16A4 SPI module. I don't see anything on the Spectrum Analyzer, or receive a packet. It's really...
Tuesday, 3 April 2012 - 20:09
AS5.1 / AS6.0 Weird Behavior? :x
Hi Freaks, Is it me, or is AS unstable? For some reason, now when I compile code after changing a variable my code thinks a button is being pressed. I'm not even changing a...
Friday, 30 March 2012 - 17:54
AS5.1 and JTAGICE3 problem
Hi, On a brand new laptop running win 7 and 64-bit, i installed AS5.1 and used the JTAGICE3 all afternoon. Then, after turning off power to the target and restarting a debug...
Thursday, 29 March 2012 - 22:21
AVR Studio 5.1 and JTAG mkii - two debug session problem
Hi All, I have two JTAG mkii's connected to the same computer and two AVR studio 5.1 applications launched. The problem I have is that the second AVR studio instance won't accept...
Wednesday, 28 March 2012 - 19:13
XMEGA SPI SS Pin questions
Hi Freaks! I was wondering... can the XMEGA SPI SS Pin be connected to a slave SPI Chip Select (CS) pin? For some reason , I'm thinking every time I call the spi_deselect_device...
Friday, 23 March 2012 - 15:52
ASF and ISR (interrupts?) Not working!
Hi All, I'm sure I'm missing something... I can't seem to get my ISR to execute in the latest ASF version using AVR Studio 5. Here is my code: #define...
Tuesday, 20 March 2012 - 21:30
'BOARD_OSC0_HZ' undeclared (first use in this function)
Hey All, I reused code from the SPI Master example, for a UC3C chip into my application. Where my board is the USER_BOARD in the compiler. The problem is that sysclk.h doesn't...
Friday, 23 December 2011 - 22:02
union to integer question?
Hi All, I have a union defined as: union gps_iTOW_t { uint8_t bit0; uint8_t bit1; uint8_t bit2; uint8_t bit3; }gps_iTOW; Then I populate it as: // first byte gps_iTOW....
Thursday, 22 December 2011 - 21:29

Pages