Post Created date
what is my breadboard's metal plate for?
yes...it makes sense. anyway just to finish with this issue. if I stick the metal plate to the bottom of the breadboard, do I need to connect the plate some-way to the ground line...
Sunday, 6 July 2014 - 15:39
what is my breadboard's metal plate for?
I see that my board comes with one sticker at the bottom which I didn't use(I thought it was to stick the board to the the desk :D). The advice is to stick the metal plates...
Tuesday, 1 July 2014 - 16:23
strange LM35 output
Ok, thank you to all the helpers. Let's conclude...I received some devices labeled as LM35DZ that weren't LM35, and that was the reason why they didn't work. End of story :-)
Friday, 21 March 2014 - 13:18
strange LM35 output
http://upload.wikimedia.org/wiki... According with the pin number of the image in the link and using the diode test: negative to 1 and positive to 2=1.131V negative to 1 and...
Friday, 21 March 2014 - 00:56
strange LM35 output
today I bought an lm35 for 2 euro!! very expensive comparing with the ebay purchase of 5pcs for 3.5$!! I connected it directly and reacted as it was supposed. I swap the new with...
Thursday, 20 March 2014 - 19:30
strange LM35 output
Brutte, I don't understand your suggestion. Do you mean I should change the chip voltage reference? But the Vout shouldn't be 0,2V anyway?
Thursday, 20 March 2014 - 11:31
strange LM35 output
the set up is the simplest as follows. Vs is 5v from arduino mega. https://encrypted-tbn3.gstatic.c... I measured de voltage with a multimeter and with arduino software using an...
Thursday, 20 March 2014 - 09:19
did I burnt my stk500??
hello DocJC, I tried to program one atmega16 pluggin it in an empty bread board. I connected all the stk500 ISP pins to the proper pins in the breadboard. As in the atmega...
Tuesday, 6 September 2011 - 22:28
did I burnt my stk500??
Plons wrote:In AS4 you can find the schematic of the STK500. (Not sure if AS5 has it) That could help you finding the blown part(s). How powerfull was the power supply ? It will...
Saturday, 3 September 2011 - 22:36
did I burnt my stk500??
I am trying to erase the memory of an atmega16 in parallel mode. Nothing else is connected in to the board and still failing. The voltage in the board works correctly.It seems...
Saturday, 3 September 2011 - 22:31
stuck with my SD card project(atmega16,avrstudio 5,stk500)
Hi everybody. After holydays...and only in a couple of hours... I GOT IT! I GOOOOOT IIIIITT! I successfully tested the code of the link in the bottom(version 2.2) using atmega32,...
Thursday, 1 September 2011 - 00:30
stuck with my SD card project(atmega16,avrstudio 5,stk500)
thank you guys, I run out of time. the gf hijacks me for holidays, so no more chips. thank you again.
Saturday, 23 July 2011 - 09:29

Pages