Post Created date
Timer Interrupt question
Hi! Sorry for my vagueness! I am using the mega8515 (i know it is kinda old, but the only chip with an external mem interface for a reasonable price), with a 12Mhz clock. I am...
Monday, 16 February 2009 - 10:15
USART
I stand corrected
Wednesday, 14 January 2009 - 16:23
OLED Display Voltage 14V?
Thanks for the input... Can you recommand any boost regulator chips that I can use? I'm not such a pro in electronics, so I am looking for a simple enough circuit that can be...
Wednesday, 14 January 2009 - 15:33
USART
Oh right... Wasn't paying attention. If there is only one USART, it is usually named UDR (Usart Data Register), but you better check the datasheets USART section. AVR Datasheets...
Wednesday, 14 January 2009 - 10:16
USART
Which interface? U(S)ART, TWI, SPI? You need to provide a little more detail on the problem if you want to get help
Wednesday, 14 January 2009 - 09:49
PS2
Can you link me to the PS2 libhrary itself? I've seen a few references to functions like ps2_(write/read)b, and ps2_(write/read)l.
Sunday, 21 December 2008 - 14:52
External memory section
I am using an atmega 8515, so yeah, it has only 512Bytes of SRAM. i am linking like this: $(CC) $(LDFLAGS) $(OBJS) $(LIBFLAGS) -o $(TARGET) and tried adding that line to LDFLAGS...
Monday, 1 December 2008 - 20:13
External memory section
I tried passing "-Xlinker --section-start -Xlinker .xmem=0x800260" to gcc when compiling, but it didn't work. tried with and without the dot before xmem. Can you help me out? My...
Monday, 1 December 2008 - 19:02
AVRDude plugin
Interesting point of view Cliff. But as I am a student, this will provide me with much needed programming experience. And yeah, maybe it's not worth it, but I think of the people...
Saturday, 29 November 2008 - 16:49
AVRDude plugin
I am using an AVR910 clone. Programming can only be done from Tools -> AVR Prog, and setting fuses is messy, and programming cannot be automated (I like just pressing the auto...
Saturday, 29 November 2008 - 15:59
Low power LED
Thanks guys for the advice. :)
Friday, 7 November 2008 - 10:50
AVR Studio messes up the baud rate
Works with 4.13 also.
Tuesday, 4 November 2008 - 09:00

Pages