Type in the full discussion title or a part of it.
Discussion Title Created date
Eagle ---- Can't find the parts
Hello! I know this isn't quite an AVR related topic, but I know many of you are using eagle to design your PCBs... I have downloaded the free version myself, but I can't find my...
Sunday, 8 April 2007 - 10:29
Using External SRAM
Can anyone please give me a tip on how do I have to connect the SRAM with the ATMEGA8515? I can see that it has 8 pins which are both "Adress and Data Bus", what does that mean?...
Sunday, 11 February 2007 - 19:52
Any way to test stack size needed?
Okay... I know that this depends on a whole lot of variables... But do you know any way to determine an approximate stack size needed? Maybe use stimuli, and run the simulator...
Sunday, 4 February 2007 - 00:19
Bug in macros
When combining the old-style multiline macros defined with .macro name, and the C-style #define-s, the assembler says "Undefined Symbol X" Example: #define NACK = 0xFF .macro Send...
Sunday, 4 February 2007 - 00:16
How much could I chrage for a thing like this?
I am doing some work for the local electronics shop. They want some kind of device to be able to store IR Remote Control singal fingerprints into a database, and then play them...
Friday, 2 February 2007 - 22:35
Unable to bind line x in file y to a program memory address
I am using assembly to write my code, but when I try to debug it, no matter how simple the code is, this error message appears ("Unable to bind line x in file y to a program...
Tuesday, 30 January 2007 - 14:11
Can't get my AVR run from external clock ==> USART garbag
I am struggleing to get USART communication on-line with a mega8515-16, but all I can read out is garbage, some bytes at around 220-255, I am trying to send "test!#13#10". I am...
Saturday, 27 January 2007 - 22:24
Fuse bit help please
What which fuse bits do I have to program on an ATMEGA8515-16 to make it run on an external 4Mhz crystal? 27pF capacitors are good, aren't they? I tried to program CLKSEL = 1110...
Saturday, 27 January 2007 - 22:13
Can you please check my circuit?
I am trying to make a PPPD programmer work, but just can't manage... I have built the SP12 cable, with some modifications that should not have any effect. But the programmer reads...
Wednesday, 24 January 2007 - 14:30
Please help me interface the uC with the PC
So, after two nights spent with my soldering pistol, and multimeter, I realized, I just can't get this thing to work! I have bought an (two, more exactly) ATMEGA8515-16PU...
Tuesday, 23 January 2007 - 13:44
Can't get ISP adaptor to work
I have just built the 'original ISP LPT adapter', but can't get it to work. avrsp says that there is "NO ISP adapter on LPT1" How come AVR Studio does NOT have support for LPT...
Monday, 22 January 2007 - 21:21

Pages