Post Created date
USART in SPI mode on ATmega32u4 not continuous
Thanks, I will use that going forward. 
Tuesday, 28 January 2020 - 21:13
USART in SPI mode on ATmega32u4 not continuous
Ok, This is strange. To program the device I have been using the factory DFU boot loader with HWB tied to ground and pulling reset low to enter the bootloader. My workflow was...
Tuesday, 28 January 2020 - 20:54
USART in SPI mode on ATmega32u4 not continuous
Polling yields the same results
Tuesday, 28 January 2020 - 20:51
Inline vs Macro with -0s
Duplicate post...deleted
Tuesday, 27 October 2015 - 21:19
Inline vs Macro with -0s
theusch wrote: [hmmm--if you indeed have this construct in mainline and ISR, don't you have a race condition if the ISR fires in the middle of the mainline sequence?  those...
Tuesday, 27 October 2015 - 21:19
Inline vs Macro with -0s
theusch wrote: I guess my first thought/question is how many of these fragments do you really have, and how many in ISRs?  If the above is painful to you, then just do the...
Tuesday, 27 October 2015 - 21:15
Passing pointer to function taking no parameters
Thank you for taking the time to sort that out for me!   So by omitting 'void' in our function prototypes and definitions we shooting ourselves in the foot? Adding a...
Friday, 18 September 2015 - 23:21
Atmel Studio 7.0 Beta eeprom read bug?
I encountered this problem after downloading the beta today. I tried to download the fix packages, but the links provided now return 403 : Forbidden.  
Friday, 18 September 2015 - 19:37
TIMER1_COMPA interrupt on Attiny85 not firing.
theusch wrote: And when one navigates to that panel in Studio with the project open, the full file name of the .HEX that Studio sends is shown.  Is that really the build...
Wednesday, 5 August 2015 - 18:29
TIMER1_COMPA interrupt on Attiny85 not firing.
-O0  Yes .. I removed all optimization in vain attempt to get it to run.   I have given up on it for the moment. Here is the situation:   Running from Atmel...
Wednesday, 5 August 2015 - 01:15
TIMER1_COMPA interrupt on Attiny85 not firing.
Here is the .lss file. I don't see anything odd.   Timer1Test.elf:     file format elf32-avr Sections: Idx Name      ...
Tuesday, 4 August 2015 - 14:29
TIMER1_COMPA interrupt on Attiny85 not firing.
Its quite strange, because I have another very complex piece of code that uses timer0 interrupts, external interrupts and drives output lines and it loads and runs fine on the...
Monday, 3 August 2015 - 23:51

Pages