Type in the full discussion title or a part of it.
Discussion Title Created date
BADISR - Find out what caused this
I have a simple while(1) infinite-loop in the BADISR-ISR. My program stops there after receiving messages via CAN-Bus and forwarding this message via USART, so the usual...
Tuesday, 7 September 2010 - 10:28
Problem configuring my project ...
Please look at this command-line and tell me what to do to handle the error. uilding file: //Galileo2010/avrlibraries/Hardware/AT90CANxxx/CAN-Driver/AT90CANxxx_CAN_drv.c Invoking...
Sunday, 29 August 2010 - 10:21
Solution for the mapped-directories-problem available ?
At the beginning of the year many people including me had problems with new projects where I was asked to give the location for mapped directories "c:\avrdev\...". We had a lot of...
Monday, 21 June 2010 - 08:13
predefining a member in a structure ...
I define a structure called CAnMessage in a header-file. At the moment, this header-file is included wherever needed in the project. One of the members of the structure ('extended...
Wednesday, 9 June 2010 - 05:26
updating Eclipse does not work ...
I have trouble qith updating my Eclipse-installation. Upgrade fails due to some dependencies. Maybe, this is caused by to many plugins installed. Which are the absolutely needed...
Thursday, 20 May 2010 - 14:40
Question about eclipse /WinAVR
After a lot of trouble, Eclipse is working now, including the AVR-plugin. Actually, my project compiles now. Nevertheless, I get always 2 warning messages: Both are "invalid...
Thursday, 20 May 2010 - 14:37
SOLVED - AVR One! connect fails
Several days before, I comjplained that my new AVR One! does not work, even that it is listed as a working device. The symptoms: With the newest AVRSTudio SP installed, the AVR...
Monday, 19 April 2010 - 13:21
How to install AVRStudio32 on Linux very quick
I would like to install a small LINUX with AVRstudio32 to test my new AVR one ! Is there a qucik solution ? What do I need ? My last trial to install on a Debian 5.0 feiled due to...
Thursday, 15 April 2010 - 14:06
AVR One! fails to program
:cry: My brand-new AVR-One! does not work. Windows XP SP3 AVR STudio 4.18 SP2 Before, I worked with a JTAGICE mkII for a long time. - AVr One plugged to USB and powered on -...
Sunday, 11 April 2010 - 06:05
Does AVR ONE! support AVR 8-Bits such as AT90CANxxx ?
Before buying a new debugging device, I would like to ask, whether the AVR One supports my favourite ATMegas such as AT90CAN128 and ATMega 32. The Device-supported list inside AVR...
Tuesday, 30 March 2010 - 12:18
Quick question: AT90CANxxx supported by AVR One! ?
Is the AT90CAN-family supported by the AVR One! debugger ? I have a JTAGICE mkII which is burned and I need a replacement. Is the AVR One faster/better ?
Monday, 29 March 2010 - 18:38
My program keeps hanging in _delay-loop
I have been developing for a AT90CAN128 and debugged with a JTAGICE mkII. The code was already working , including the _delay_ms needed to initialize a LCD. Then, the mkII died...
Saturday, 13 February 2010 - 19:39

Pages