Type in the full discussion title or a part of it.
Discussion Title Created date
AS 6.1ß / Dragon no debugging
I cannot debug anymore after upgrading to AS 6.1ß As expected, the Dragon frimware was upgraded, but I cannot do any debugging at the moment. Reading JTAG ID and programming...
Thursday, 7 March 2013 - 17:57
Best practice for SPI ...
I use the SPI bus to communicate with 2 different chips-types. A is using SPI Mode 2, the other needs 3. How do I handle the necessary configuration best to switch between them ?...
Tuesday, 26 February 2013 - 13:35
library-development: How to ...
I have some fundamental questions regarding library-development. May be someone has a general tutorial about how to develop your own library. I have several chips and developed...
Tuesday, 26 February 2013 - 13:28
Easy method to calculate even-parity for 16-Bit
I have a chip which transmits a 16-bit-value via SPI. The LSB is a parity-bit generated by the chip itself. In fact, I am not sure if my code uses the right SPI-mode. AT the...
Sunday, 27 January 2013 - 18:59
slow reaction while debugging ain AS6/SP2
I few weeks ago, I installed SP2 for AS6 and for me since them lots of problems started: 1. Using breakpoints, I find the interrupts disabled at the brekapoint and they seem not...
Friday, 18 January 2013 - 09:39
strange SPI-problem in AS6
My problem sounds very strange (as ever :-) ) Look at this code: int main(void) { unsigned char i=0; //EnableHardware(); // // PORTB variable initializations // // PORTB1...
Thursday, 17 January 2013 - 16:14
Problem with net shares assigned to drive letters ...
I have my projetcs and files stored on network shares. In the beginning I linked the source files with UNC-names, which gave my lots of trouble and message from AS6 that UNC-paths...
Monday, 31 December 2012 - 17:25
UART swallows first byte while sending
I have a problem with my serial communication which already seemed to be working as desired. I use a FT232 for USB- connection with my AT90CAnN128. I transmit data in packets fo...
Saturday, 29 December 2012 - 12:27
Strange behaviour with file(s) not found ...
I am facing strange effects while loading AS solutions and/or compiling. The problem(s) apply to files. the environment: Windows 7; Domain member; AS6 SP2 The AS-solution in...
Wednesday, 26 December 2012 - 10:54
Interrupts disabled after entering a sub-routine ?
I am fighting a problem that my CAN-code does not fire any interrupts. By stepping through my code (AVRStudio 6.0.1938) with a AVR-Dragon, I find the situation that the Global-...
Monday, 12 November 2012 - 19:24
Question about SPI
I am fighting with problems for my chain of AS5043 chips for a while now. the problem is, that every chips shifts out a 16-Bit-datagram and another "dummy" bit before the next...
Sunday, 11 November 2012 - 09:46
shift right/left memory area
Is there a way to apply a shift-operation (<< or >>) to a memory area ? I have at teh moment 3 chips AS5043 chained together via SPI. Each chip gives me 17 (! not 16Bits !)...
Saturday, 10 November 2012 - 17:07

Pages