Post Created date
ENC28J60 question ?
Here's the windows shot
Thursday, 19 May 2016 - 12:10
ENC28J60 question ?
Ok, I will, how about "no network access" on windows 7 property, does it matter ? thanks
Thursday, 19 May 2016 - 12:09
ENC28J60 question ?
How can I set my gateway ? I connect the board via a switch...
Thursday, 19 May 2016 - 11:54
ENC28J60 question ?
I have some boards, unsoldered.... Is it possible that my network setting isn't right, because I can see "Unidentified network" on my computer....??
Thursday, 19 May 2016 - 11:54
ENC28J60 question ?
clawson wrote: bianchi77 wrote: But it was working with this setting with different board??   Doesn't that make the question obvious?   "What was the difference between...
Thursday, 19 May 2016 - 09:43
ENC28J60 question ?
I can see the board on different interface, the IP is 10.0.0.30.... but I need it to be connected on 10.0.0.20, which is LAN, how can I move it ?   Interface: 10.0.0.3 ---...
Thursday, 19 May 2016 - 09:36
ENC28J60 question ?
with this setting I will get 16Mhz SPI speed, correct me if I'm wrong :   SPCR = (1<<SPE)|(1<<MSTR)|(0<<SPR1)|(0<<SPR1); //fck/2 SPSR...
Thursday, 19 May 2016 - 09:33
ENC28J60 question ?
But it was working with this setting with different board??
Thursday, 19 May 2016 - 04:12
ENC28J60 question ?
What speed do u reckon fclk÷8?
Thursday, 19 May 2016 - 02:04
ENC28J60 question ?
Gyys, any clues starting debugging from ? starting from here ? enc28j60Init(uint8_t* macaddr)   This experiment was working and suddenly not, I really don't understand.......
Wednesday, 18 May 2016 - 22:05
ENC28J60 question ?
Does it need pull up resistor on CS? And is it compatible with 5v Spi? I put 5v with my atmega....
Wednesday, 18 May 2016 - 04:18
problem on displaying on LCD - atmega32a
Has it initialized properly?
Wednesday, 18 May 2016 - 04:15

Pages