Post Created date
connection problem with avr-insight
clawson wrote:Have you tried Code::Blocks instead of Insight? You asked this on 14. of April ;-) As it seems hopeless to wait for Eclipse to become functional regarding the...
Sunday, 8 December 2013 - 09:42
connection problem with avr-insight
Peter0815 wrote:After starting avr-insight on a separate computer and connecting it with avarice (remotely, not localhost), avr-insight does not freeze anymore. It works and I can...
Friday, 6 December 2013 - 16:05
connection problem with avr-insight
After one day of trying and searching, I didn't manage to get the avr-gdb running withh Code::Blocks. I found a solution to the original AVR-INSIGHT problem, even though I don't...
Monday, 15 April 2013 - 19:19
connection problem with avr-insight
Currently, I am using avarice and avr-gdb from the 2010 collection of WinAVR. Maybe they are not the newest releases, but that doesn't seem to have an influence on the general...
Sunday, 14 April 2013 - 15:31
connection problem with avr-insight
Hmmm... I agree when it is about theoretical interoperability of all the tasks connected to AVR development. But in practice it does not work so nicely (otherwise I would not have...
Sunday, 14 April 2013 - 15:06
connection problem with avr-insight
I did run AS6 for quite a long time, but it caused just too many problems over time (no recognition of the AVR DRAGON anymore, failed updates, resource consuming, slow operaion...
Sunday, 14 April 2013 - 13:54
connection problem with avr-insight
Thanks. I will try that as an alternative. In hope that I might finally be able to debug my applications. Are there some further hints about the configuration of avr-insight or...
Sunday, 14 April 2013 - 13:04
evaluating global variables in debug mode [6.0.1882]
Hi again, and a happy new year. Updating my AtmelStudio to version 6.0.1996 SP2 solved the problem. I now can view the members of global variables as expected. Thanks to all. Peter
Wednesday, 2 January 2013 - 09:14
evaluating global variables in debug mode [6.0.1882]
any further suggestions for me to solve the problem of not being able to evaluate some of my variables? Maybe some common places to look within the AS6 configurations?
Wednesday, 19 December 2012 - 08:03
evaluating global variables in debug mode [6.0.1882]
clawson wrote:Then we must have different versions of AS6. I supplied it "clean" so you must have rebuilt it which confirms we both used the same build options I guess. I copied...
Tuesday, 18 December 2012 - 09:56
evaluating global variables in debug mode [6.0.1882]
clawson wrote:Attached is the project where it works for me in AS6 SP2 (ie build 1996). Can you load this and see if it works for you or not? It does not work for me either. Look...
Tuesday, 18 December 2012 - 09:30
evaluating global variables in debug mode [6.0.1882]
david.prentice wrote:Your code looks as if it should all be visible to the debugger. But I have not hand-built your 'snippets'. ...you could simply assign a local static. e.g....
Tuesday, 18 December 2012 - 09:05

Pages