Type in the full discussion title or a part of it.
Discussion Title Created date
Atmel Studio 7.0.1931 and AT32UC3C1128C missing registers
Atmel Studio 7 has some missing registers in the I/O section for the AT32UC3C1128C device. I was able to add them using a text editor to edit "C:\Program Files (x86)\Atmel\Studio\...
Wednesday, 17 April 2019 - 12:02
Atmel Studio 6.2, Windows 10, no tools.
There was a thread here about Windows 10 and AS6.2 that seems to have disappeared. I was having problems with AS6.2 not showing any tools in the programming dialog. Someone in...
Wednesday, 23 September 2015 - 12:00
AVR libc stdio missing ftell and fseek.
Can anyone tell me why the ftell and fseek functions are missing from avr-libc's stdio? They are available in the AVR32 stdio. I've been trying to compile and run Ogg Vorbis'...
Thursday, 9 October 2014 - 15:34
Debugger times out
I've been working on this project for a couple of days now, and just now my JTAGICEmkii keeps timing out when I try to start debugging. It always takes a horribly long time to...
Friday, 1 June 2012 - 18:39
ASF for event system?
I've been working with the latest ASF and Studio 6, converting an "old" XMEGA project to use the new ASF. I'm noticing that there doesn't seem to be any drivers for the event...
Friday, 1 June 2012 - 12:11
Export makefile?
Is there any way to generate a makefile using Studio 6? I do my development on a Windows machine, but the production programming files are configured, compiled, and programmed on...
Wednesday, 30 May 2012 - 15:48
Studio 6 bugs
I've been trying out Studio 6, I really like it. I've run into some problems. First, I cannot uninstall Studio 5 or 6 from Add/Remove programs. Nothing happens when I click change...
Tuesday, 29 May 2012 - 18:20
XMEGA ADC fixed?
I heard a rumor that the ADC problems have been fixed in the -U series devices. Can anyone confirm that this is true? And if so, where can we buy them? We've got a couple of...
Tuesday, 22 May 2012 - 12:13
Serious XMEGA + AVR Studio bug
Hi, Just to let everyone know, there is a bug in ALL versions of AVR Studio (both 4.x and 5.x) concerning chip erase of XMEGA using PDI. 1. If you attempt to erase the chip using...
Friday, 2 December 2011 - 16:06
XMEGA debugging with avr-gdb & avarice
I'm cross-linking this thread so the AVR Studio devs can see my second comment
Monday, 21 November 2011 - 20:14
XMEGA debugging with avr-gdb & avarice
Hi, I was wondering if anyone has made any efforts to add PDI debugging capability into avarice? I realize there is no documentation for the debugging aspect of PDI. I spied on...
Monday, 21 November 2011 - 18:34
XPLAIN makes me comPLAIN
I just got one of these new XPLAIN boards from Digikey. First thing I found was that none of the manuals or software matched the board, until I went looking for where they hid...
Friday, 6 May 2011 - 13:25

Pages