Post Created date
Problem in Generating Audio from ATmega 32 using PWM. Help!
hmm wrote:Thank you very much Meteor and clawson. I edited the array and my output is proper.Excellent!  Glad to hear you got it working well!  Thanks for reporting back...
Friday, 17 July 2015 - 11:27
Problem in Generating Audio from ATmega 32 using PWM. Help!
joeymorin wrote:I've done something similar in the past (for stage prop):Your way is much nicer than my ugly (admittedly, for temporary use only) hack of tweaking the raw PCM data...
Thursday, 16 July 2015 - 20:56
Problem in Generating Audio from ATmega 32 using PWM. Help!
Thanks for the detailed analysis, Joey & Cliff.  I agree with everything you guys have said here.  But, IIRC, the "tick" was more than just that bit of "garbage" at...
Thursday, 16 July 2015 - 19:33
Problem in Generating Audio from ATmega 32 using PWM. Help!
clawson wrote: I did this over 3 years ago, but my notes on this show that the "tick" noise is in the data itself, albeit not intentionally.  You sure?...Sorry, I...
Thursday, 16 July 2015 - 14:08
Problem in Generating Audio from ATmega 32 using PWM. Help!
hmm wrote:The output of speaker is 'tikk   ITSWORKING   tikk   ITSWORKING   tikk   ITSWORKING'. I used different RC filters to remove tikk tikk but it is...
Thursday, 16 July 2015 - 12:05
Problem in Generating Audio from ATmega 32 using PWM. Help!
Hi, 'hmm'...   Welcome to the forums!   It's helpful that you've told us that you're a beginner, but you haven't given us much other information about your setup/problem...
Wednesday, 8 July 2015 - 14:37
first time flash avr-isp-mkii linux
goltoof wrote:The hardware is Olimex AVR-ISP-MKII.  [...] OK, that's about 1000% clearer now.   I don't own that Olimex device, but now that I understand what's going on...
Friday, 26 June 2015 - 07:16
first time flash avr-isp-mkii linux
goltoof wrote:Dialout was never in the list.  I've definitely rebooted since installing avrdude.But did you reboot since tweaking the 'group' assignments (in /'etc/group')?...
Friday, 26 June 2015 - 02:55
first time flash avr-isp-mkii linux
goltoof wrote:it also tells me to make sure I'm in "dialout" group, but this group doesn't even exist.  [...]  Manually creating and adding my user to it does nothing.If...
Thursday, 25 June 2015 - 19:09
Trouble with ATmega328P + V-USB [SOLVED - defective USB cable]
GarrettVD wrote:Having swapped that cable with a new 3-foot M-F type A extension cable, and connecting the F to a shielded M type A port connecting to my breadboard, I have...
Saturday, 13 June 2015 - 21:50
Trouble with ATmega328P + V-USB [SOLVED - defective USB cable]
To try to help debug this, I temporarily switched from the non-'P' ATMega168 to a non-'P' ATMega328 in my PCB ('RedKontroll2'-based circuit), with fusing E:07 H:D9 L:FF. ...
Saturday, 13 June 2015 - 16:44
Trouble with ATmega328P + V-USB [SOLVED - defective USB cable]
GarrettVD wrote:Glad to see the firmware works though, like you say.Just to be clear... It enumerates on the USB bus.  I didn't test any further than that.   Also, I...
Tuesday, 9 June 2015 - 13:49

Pages