Type in the full discussion title or a part of it.
Discussion Title Created date
Error message: "error reading variants path"
I have Atmel Studio 7.0.1417 running on a W10 laptop. I would like to make a project using an existing Arduino sketch that compiles and loads correctly on an Uno. I am confused...
Wednesday, 30 August 2017 - 22:47
AVR Dragon will only do one action before requiring target reset
I have used the AVR Dragon for many years, with a variety of Atmel devices, and with a variety of computers and "flavors" of Windows. Just recently, I had to work on a project for...
Thursday, 10 August 2017 - 04:49
Can't start an Arduino-based project any more
I am running Studio 7.0.1188 on a W10/64 bit system. I have successfully done projects with Arduino sketches in the recent past. I recently "updated" to Windows 10 "Creator", and...
Monday, 17 April 2017 - 21:16
Error when compiling imported Arduino project
I'm running Studio 7.0.1188, and I am trying to import an Arduino sketch that compiles successfully in the Arduino IDE (version 1.6.12). Creating the project goes smoothly, but...
Thursday, 23 February 2017 - 22:43
Clock corruption from ignition spark noise
I'm working on a project that has an ATtiny2313 inside an automotive distributor, controlling timing & RPM limiting. The distributor is an older HEI type, where the coil is in...
Thursday, 10 November 2016 - 22:53
Clock source for mega328 RTC
I am looking at a project that would use the Timer 2 as a RTC, and a 32.768 KHz crystal on Tocs1 & 2 for the clock source. It seems from reading about this online that if I do...
Monday, 19 September 2016 - 19:36
Studio 7 and AT90S4433???
Is this at all possible? I'm a "downsized" engineer (merger/acquisition, blah, blah) who designed a number of automotive ignition products using Atmel devices. One popular product...
Friday, 12 August 2016 - 18:35
Debug disable option not seen in debug menu Studio 7
I'm working on a mega88 project in Studio 7, and I used the ISP to set the debugwire fuse. I then did my debugging, but now that I'm done, I can find no way to return to ISP and...
Friday, 22 April 2016 - 22:57
AS7 says "License expired"
I downloaded the standalone installer for Studio 7. I have W10 running on an ASUS i7 laptop, and have been running Studio 6 successfully. When I run the Studio 7 installer, I...
Wednesday, 28 October 2015 - 21:39
Dragon parallel programming issue
I have been fiddling with my Dragon, trying to do parallel programming of an ATmega16. I added a 40 pin socket and headers to the programming port section, with short (6") jumpers...
Thursday, 11 June 2015 - 18:47
ATmeag164A Timer/Counter 3 missing
Well, actually it isn't MISSING, but something is odd. I selected the mega164A for a project, because the Atmel docs showed it as having two 16-bit timer counters (T/C1 and T/C3)...
Tuesday, 2 April 2013 - 22:51
Multiple AVR Dragon problems
Hello, I am running a Dell E6400, Win XP, SP3, AVR Studio 4.18 SP3, and using an AVR Dragon as my debug interface. My tool chain is IAR EWAVR, version 5.51. I have tried several...
Tuesday, 26 March 2013 - 22:34

Pages