Post Created date
AVR Studio connection problems with ATMega1280
Yes I did, I also noticed the 6 pin header and had assumed that was what it was for but being as I'm unemployed at the moment and tight on cash thought I'd try to go the...
Friday, 5 March 2010 - 21:36
AVR Studio connection problems with ATMega1280
clawson wrote: Personally I don't see what's wrong with running it separately. No I don't either but as I said just would be a little cleaner. Thanks for all your help, Mike
Friday, 5 March 2010 - 18:17
AVR Studio connection problems with ATMega1280
You sir are the man! I think I tried every protocol except avrisp. You have no idea how many hours I have spent on this and it turn out to be that simple. Now a couple of other...
Friday, 5 March 2010 - 15:44
AVR Studio connection problems with ATMega1280
Nothing came with the board and what I have found to program it has not been successful, except the Arduino IDE. I googled for quite some time before posting here. There just isn...
Friday, 5 March 2010 - 15:07
AVR Studio connection problems with ATMega1280
A schematic for the board is here; http://www.robotshop.ca/dfrobot-... I have read and continue to read the data sheet but to a programmer a lot of it is written in greek. I would...
Friday, 5 March 2010 - 14:26
AVR Studio connection problems with ATMega1280
It's a ready made board. According to Datasheet it has in "In-Systen Programming by On-Chip Boot Program" I understood the Mosi and Miso as being used for ?clustering? chips...
Friday, 5 March 2010 - 05:50

Pages