Post Created date
Atmel Studio 7.0 new install on Windows 10 2004 - not starting
My support ticket has now been escalated and I've supplied a bunch of logs...
Friday, 24 July 2020 - 09:19
Atmel Studio 7.0 new install on Windows 10 2004 - not starting
10X support for 32 bit apps sounds very like a standard microkernel container implementation viz. Docker & friends. I use microkernel & microservice tools on a lot of...
Wednesday, 22 July 2020 - 15:34
Atmel Studio 7.0 new install on Windows 10 2004 - not starting
clawson wrote: nickds1 wrote:I'm now concerned about re-installing VS 2019 community edition in case I break AS 7 and waste yet more time. It just shouldn't be this way. Perhaps...
Wednesday, 22 July 2020 - 14:13
Atmel Studio 7.0 new install on Windows 10 2004 - not starting
OK - I uninstalled AS 7 and everything to do with Visual Studio including the 2019 Community Edition I use for C++ Windows development. Rebooted, then re-installed AS 7 from...
Wednesday, 22 July 2020 - 13:24
Atmel Studio 7.0 new install on Windows 10 2004 - not starting
Not completely fixed... I now get the busy message that others have reported, plus any attempt to install extension updates crashes with a missing entry point. A missing entry...
Monday, 20 July 2020 - 10:22
Atmel Studio 7.0 new install on Windows 10 2004 - not starting
Thanks to those who made suggestions...   Bogdan from Microchip Support may have fixed this - see  https://microchipsupport.force.com/s/article/Atmel-Studio-7-crashes---...
Friday, 10 July 2020 - 14:49
Atmel Studio 7.0 new install on Windows 10 2004 - not starting
I ran it, but it doesn't do anything as the version I have installed is later than the tool supports.   I too have a lot of .NET versions, but only those the tools use - I...
Wednesday, 8 July 2020 - 15:04
Atmel Studio 7.0 new install on Windows 10 2004 - not starting
Weird! Our posts crossed - I have just opened a case ( 00528873 ) so hoping for some movement on this.   Are you running the same version of Atmel Studio, i.e.  7.0.2397...
Wednesday, 8 July 2020 - 14:43
Atmel Studio 7.0 new install on Windows 10 2004 - not starting
Thanks to those that responded with their own experiences - unfortunately none were for the Win 10 Pro 2004 +  AtmelStudio 7.0.2397 combination which I am referring...
Wednesday, 8 July 2020 - 14:22
Atmel Studio 7.0 new install on Windows 10 2004 - not starting
More on this - I'm pretty convinced that this is a Windows 10, v2004 vs. Atmel Studio compatibility issue. The faulting module is part of .NET 4.8.4180.0 which was updated as...
Sunday, 5 July 2020 - 20:01
Getting going again...
clawson wrote:What makes you think there'll be an issue with that? True WinAVR uses AVR-LibC 1.6.7 and AS6 (6.1B) uses 1.8.0 so I suppose there might be slight differences/...
Thursday, 14 March 2013 - 14:00
Getting going again...
Thanks for the answers guys, but I still would like to know if my avr-libc stuff is likely to all be OK? What about all those macros & support routines?
Thursday, 14 March 2013 - 11:22

Pages