Post Created date
LUFA based AVRISP-MKII doesn't work with avrdude 6.0.1
Excellent! I was just about to try the same exact thing (see above post).
Saturday, 7 December 2013 - 02:44
LUFA based AVRISP-MKII doesn't work with avrdude 6.0.1
Quote:Those are the same defines as in the avrdude versions 5.10 and 5.11.1 and they work fine. Although I did not know those defines were present before, I should have mentioned...
Saturday, 7 December 2013 - 02:20
LUFA based AVRISP-MKII doesn't work with avrdude 6.0.1
I used a software USB protocol analyzer, and it looks like AVRDUDE is expecting responses from the AVRISP mkII on the same endpoint as the requests. It looks like the mkII is...
Friday, 6 December 2013 - 11:10
LUFA based AVRISP-MKII doesn't work with avrdude 6.0.1
This happens to me as well, on both Windows XP and Win7-64, with LUFA 130901. I believe I also had problems with AVRDUDE 6.0.1 on Linux, but I would need to do more testing. EDIT...
Thursday, 5 December 2013 - 04:23
XMEGA128A1 DMA and SPI
While the XMEGA manual states that DMA cannot be used for SPI as master, I've been able to get it to work. Write requires one DMA channel, and it works as expected. But, read...
Friday, 14 September 2012 - 07:42
Could not connect to local debug agent [solved]
I've decided not to remove AS6 in case Atmel tech support wants access to a computer with the problem.
Friday, 17 August 2012 - 06:17
Could not connect to local debug agent [solved]
I now have this problem with Atmel Studio 6.0 as well as a customer I am supporting. In my case, it is possible I was cleaning my registry and eliminated the automatic startup of...
Friday, 17 August 2012 - 06:06
LUFA AVRISP-MKII Clone Project... I'm stuck
Quote:Did you compile in libUSB compatibility mode? Yes, when using AVRDUDE on both Linux and Windows. Since the Linux driver will work in both modes, I also tried AVRDUDE on...
Thursday, 3 May 2012 - 14:10
LUFA AVRISP-MKII Clone Project... I'm stuck
I performed some tests to find out what USB events are occurring after reset and when connecting to the target board, using both AVR Studio and AVRDUDE, on both Windows and Linux...
Wednesday, 25 April 2012 - 07:00
LUFA AVRISP-MKII Clone Project... I'm stuck
While I use Linux most of the time, I also use Windows when necessary. I also tend to do more testing on Windows because that's what the majority of my customers use. I tested...
Monday, 23 April 2012 - 03:03
LUFA AVRISP-MKII Clone Project... I'm stuck
It is up to the host to request the target voltage and do something useful with it. The firmware doesn't make any decisions based on this voltage. I tried the latest libUSB (1.2.6...
Friday, 20 April 2012 - 00:48
LUFA AVRISP-MKII Clone Project... I'm stuck
Quote:I figured out the connection issue and it does work on a Teensy2 What was the issue? Do you think that this issue is related to the failure of the first hex file I set you?...
Thursday, 19 April 2012 - 21:14

Pages