Type in the full discussion title or a part of it.
Discussion Title Created date
USB connectivity at 1.8v ? ( ATxmega256A3BU )
Hi guys, Our project has a ATxmega256A3BU running at 1.8v How is it possible to interface it to a PC USB ? (3.3v) I've found the TXS0202 level translator but it turned to be Inter...
Tuesday, 6 March 2012 - 15:29
Output clock CLKEVOUT is different from System Clock ?!
Using an XMEGA 128A1 on EXPLAINED-A1 board. AVR Studio 5 Using 12Mhz crystal. #define CONFIG_SYSCLK_SOURCE SYSCLK_SRC_XOSC #define CONFIG_SYSCLK_PSADIV SYSCLK_PSADIV_1 #...
Wednesday, 19 October 2011 - 08:50
XMEGA : Recieve data with DMA from USART in SPI Master mode
Hi to all, I'm trying this for a few days already and pretty stuck ! :? So will appreciate your help. I need to send command from MCU to some IC and get a response. For now it...
Wednesday, 17 August 2011 - 10:28
PDI does not work on XPLAINED -A1 board & JTAGICE MkII
Hi guys I'm trying to make the above setup work on AVR Studio 5 (and 4) Using the squid cable. data connected to pin3 verified cable & board integrity. Still AVR studio gives...
Wednesday, 22 June 2011 - 12:59
Help Needed: Xplained A1 Power Consumption Measurement
Hi guys, I'm trying to measure the power consumption of 128A1 mcu on Xplained A1 board. The problem is that when i remove the J300 jumper (disconnects the VCC of the MCU and...
Tuesday, 3 May 2011 - 12:12
AVR32Studio, gpio.h C++ problem
Hi guys, I'm new to AVR. Trying to compile (C++) a simple program for EVK1100 on AVR32Studio 2.1.2 and i'm stuck for already a long time with this: I get the following 2 errors...
Sunday, 24 May 2009 - 12:18