Post Created date
UC3A handle_bus_error_data_ftech
What is the version of your chip and what is your clock speed?
Tuesday, 2 June 2009 - 23:12
Best solution, Mega88, LEDs and FET
What if you just have one transistor (BJT or FET, your choice) at the bottom of each diode chain and then do the muxing on the transistors (base or gate)?
Sunday, 24 May 2009 - 16:52
unrecoverable exception, Software Framwork INTC drivers
What clock speed are you running at? I have a EVK1100 that isn't stable above 56 MHz. Above 56 MHz I had symptoms similar to yours.
Sunday, 3 May 2009 - 18:20
timing capture glitch with TC0 and TC2 forming 32bit timer
Don't know if this has anything to do with your problem but did you take into account the PWM errata? From the errata section of the datasheet: 2. PWN counter restarts at...
Tuesday, 7 April 2009 - 22:04
Varying exceptions problem
What's your clock speed? Above 33Mhz you need to set the flash to 1 wait state.
Wednesday, 11 March 2009 - 23:09
TC multi IT handlers
Yes, it is possible to have two different handler functions. Are you calling INTC_register_interrupt twice and with two different handler functions (i.e. timer_irq0 and...
Monday, 9 March 2009 - 23:16
SPI-transfer over the DMA
Did you set the TEN bit (transfer enable) in the PDCA control register?
Friday, 27 February 2009 - 23:42
Multidimensional bitset
IIRC = "if I remember correctly" :)
Saturday, 31 January 2009 - 01:35
Can't get EBI NCS2 to go low on NGW100
try cranking up the pulse width; the init code you posted will only give a pulse one clock cycle wide.
Wednesday, 28 January 2009 - 23:46
DMA transfers from an external ADC
Sorry, you won't be able to do this. The UC3's DMA controller only supports transfers to/from the onboard serial interfaces. Also, the EBI (which contains the SRAM controller)...
Friday, 9 January 2009 - 01:42
Interrupt latency in at32uc3B
You only get the extra code if you are targeting one of the -ES chips (engineering samples). If your target is one of the newer revisions (non -ES) then you get much more...
Monday, 5 January 2009 - 23:33
configuring xbee module
I think you can find the beginning of your answer here https://www.avrfreaks.net/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=72859.
Saturday, 27 December 2008 - 05:26

Pages