Type in the full discussion title or a part of it.
Discussion Title Created date
Unexpected Interrupt Starving on the 2560
Hi    I'm confused by some symptoms that I've got on my Atmega2560 using avr-gcc 4.7.2 so I thought I'd ask the collective expects here for advice.   What I see...
Thursday, 25 September 2014 - 00:24
Any gotchas using --relax
I am hoping that someone might be able to provide some insight in to problems I am encountering using the --relax linker directive I have a project in my care that for historic...
Monday, 21 October 2013 - 05:17
Pointer argument in registers being passed on as NULL?
Hi Guys I've encountered a problem with some code and I am trying to understand why it's happening. First off we're usingn avr-gcc 4.1.1 for legacy reasons, on an ATMega 2560;...
Tuesday, 23 April 2013 - 00:59
Atmega 2560: RAM Bank Switching
Hi I'm looking for examples/suggestions on how I can most easily go about using the extra RAM I have. Our application quite happily runs in the 64k available at the moment - but...
Thursday, 15 December 2011 - 01:17
Chaining SPI exchanges using interrupts on Atmega2560
I am hoping that someone can give me some pointers on running SPI interrupts on the Atmega2560. The scenario is: - there is a dual uart chip on the other end of the SPI bus - I...
Tuesday, 21 June 2011 - 00:09
Disabling Interrupts vs Volatile declarations
Hi, I'm writing code for the 2560 at present. A common pattern the the code base I am currently using is: uint16 get_value(void) { DISABLE_INTERRUPTS uint16 val =...
Thursday, 3 September 2009 - 01:28
ATmega2560 project working with 4.1.1 but not 4.3.0
Hi Compiling for the 2560 I get a working image if I use avr-gcc 4.1.1 as shipped with WinAVR_2007012, but if I try and use avr-gcc version 4.3.0. (from WinAVR-20080610) the...
Tuesday, 28 October 2008 - 05:47