Studio 7: recipe for target 'main.o' failed (different one!) - on blank project

1 post / 0 new
Author
Message
#1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

I finally upgraded to Studio 7 to support the 328pb, but even a blank, default project fails to build.  This is really aggrivating.

 

Output:

 

------ Build started: Project: test, Configuration: Debug AVR ------
Build started.
Project "test.cproj" (default targets):
Target "PreBuildEvent" skipped, due to false condition; ('$(PreBuildEvent)'!='') was evaluated as (''!='').
Target "CoreBuild" in file "C:\Program Files (x86)\Atmel\Studio\7.0\Vs\Compiler.targets" from project "C:\Users\p\testavr\test\test\test.cproj" (target "Build" depends on it):
    Using "RunCompilerTask" task from assembly "C:\Program Files (x86)\Atmel\Studio\7.0\Extensions\Application\AvrGCC.dll".
    Task "RunCompilerTask"
        Shell Utils Path C:\Program Files (x86)\Atmel\Studio\7.0\shellUtils
        C:\Program Files (x86)\Atmel\Studio\7.0\shellUtils\make.exe all --jobs 8 --output-sync 
        Building file: .././main.c
C:\Users\p\testavr\test\test\Debug\Makefile(79,1): error: recipe for target 'main.o' failed
        The system cannot find the path specified.
        make: *** [main.o] Error 1
    Done executing task "RunCompilerTask" -- FAILED.
Done building target "CoreBuild" in project "test.cproj" -- FAILED.
Done building project "test.cproj" -- FAILED.

Build FAILED.
========== Build: 0 succeeded or up-to-date, 1 failed, 0 skipped ==========

 

 

I'm having trouble decyphering this - what file can it not find?  It looks like make.exe is where it should be. Better not be choking on the space in "Program Files (x86)"