Simple question, but I tried and failed

Go To Last Post
3 posts / 0 new
Author
Message
#1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

Hi,

I have a W10 machine now and wonder of wonders AS7 installed with no issues. ( Could not get it to go on either of 2 W7 machines).

 

So, I found a tutorial pdf that has a simulator project and I started there.

 

Got the new project , entered the code, started the debugger with simulator and it was ALMOST perfect.

 

Tutorial shows a window pane called processor status that displays registers and other interesting stuff. Not on my display and I can't see any way to get it. There's a pane marked system (or something like that) in it's place that I can alternate with properties. Can't find anything that wants to launch processor status.

 

I'm sure that this is just a simple thing, and I could probably figure it out within the next decade, but I'd be grateful for the answer.

 

Thanks,

 

hj

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

DEBUG>WINDOWS>PROCESSOR STATUS

 

 

JIm

I would rather attempt something great and fail, than attempt nothing and succeed - Fortune Cookie

 

"The critical shortage here is not stuff, but time." - Johan Ekdahl

 

"Step N is required before you can do step N+1!" - ka7ehk

 

"If you want a career with a known path - become an undertaker. Dead people don't sue!" - Kartman

"Why is there a "Highway to Hell" and only a "Stairway to Heaven"? A prediction of the expected traffic load?"  - Lee "theusch"

 

Speak sweetly. It makes your words easier to digest when at a later date you have to eat them ;-)  - Source Unknown

Please Read: Code-of-Conduct

Atmel Studio6.2/AS7, DipTrace, Quartus, MPLAB, RSLogix user

Last Edited: Mon. Sep 3, 2018 - 03:37 AM
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

Many thanks Jim. Maybe I'll actually learn something this week.

 

hj