/nosplash option *enables* splash screen?!

Go To Last Post
4 posts / 0 new
Author
Message
#1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

If I start Atmel Studio 6.2beta with

"C:\Program Files (x86)\Atmel\Atmel Studio 6.2\atmelstudio.exe"  /nosplash 

I do get the "splash" screen - see attachment.

If I start Atmel Studio 6.2beta with

"C:\Program Files (x86)\Atmel\Atmel Studio 6.2\atmelstudio.exe" 

There is no "splash" screen

:?

So the "/nosplash" option appears to work backwards?!

Attachment(s): 

Top Tips:

  1. How to properly post source code - see: https://www.avrfreaks.net/comment... - also how to properly include images/pictures
  2. "Garbage" characters on a serial terminal are (almost?) invariably due to wrong baud rate - see: https://learn.sparkfun.com/tutorials/serial-communication
  3. Wrong baud rate is usually due to not running at the speed you thought; check by blinking a LED to see if you get the speed you expected
  4. Difference between a crystal, and a crystal oscillatorhttps://www.avrfreaks.net/comment...
  5. When your question is resolved, mark the solution: https://www.avrfreaks.net/comment...
  6. Beginner's "Getting Started" tips: https://www.avrfreaks.net/comment...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

Hehe.

Normally, we launch with /nosplash so that we can pop up the splash, and the shell will not (so that the pop up does not take minutes). If you launch without nosplash, then the shell does the splash screen.

:: Morten

 

(yes, I work for Atmel, yes, I do this in my spare time, now stop sending PMs)

 

The postings on this site are my own and do not represent Microchip’s positions, strategies, or opinions.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

But I don't see the splash at all without /nospash

Top Tips:

  1. How to properly post source code - see: https://www.avrfreaks.net/comment... - also how to properly include images/pictures
  2. "Garbage" characters on a serial terminal are (almost?) invariably due to wrong baud rate - see: https://learn.sparkfun.com/tutorials/serial-communication
  3. Wrong baud rate is usually due to not running at the speed you thought; check by blinking a LED to see if you get the speed you expected
  4. Difference between a crystal, and a crystal oscillatorhttps://www.avrfreaks.net/comment...
  5. When your question is resolved, mark the solution: https://www.avrfreaks.net/comment...
  6. Beginner's "Getting Started" tips: https://www.avrfreaks.net/comment...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

Hmh, that's strange. Make a bug on it.

:: Morten

 

(yes, I work for Atmel, yes, I do this in my spare time, now stop sending PMs)

 

The postings on this site are my own and do not represent Microchip’s positions, strategies, or opinions.