Missing Extension in Studio

Go To Last Post
4 posts / 0 new
Author
Message
#1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

Hello,

 

I just updated Studio 7 to the latest version, Not by choice! 

 

I was using Visual Assist in the previous version of Studio 7, in fact it's still on my hard drive in the folder at: Atmel\Studio\7.0\Extensions 

 

The extension did not appear in the updated Studio and does not appear in the Extensions Manager: Tools>Extensions and Updates.

 

Any suggestions as to what I am doing wrong and how to get this extension back?

 

Thanks,

Paul

 

You never know where life is going to take you; sit back and enjoy the ride!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

PaulieT wrote:
... updated ... Any suggestions as to what I am doing wrong
Not wrong as Microchip Studio 7.0.2542 has several defects.

PaulieT wrote:
... and how to get this extension back?
try clean then install

Reason : two defects related to upgrade

Microchip Studio 7.0.2542 | Page 2 | AVR Freaks

 

"Dare to be naïve." - Buckminster Fuller

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

I uninstalled and then reinstalled and it's no better. 

 

Is there any way to get an earlier version of Atmel Studio?

 

Thanks,

Paul

You never know where life is going to take you; sit back and enjoy the ride!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

You're welcome.

PaulieT wrote:
I uninstalled
Clean is more complete than uninstall.

PaulieT wrote:
Is there any way to get an earlier version of Atmel Studio?
Yes (archive, Windows package managers)

 


Microchip Studio 7.0.2542 crashes at start | AVR Freaks

via Microchip Studio 7.0.2542 | Page 2 | AVR Freaks

 

AVR and SAM Downloads Archive | Microchip Technology

Atmel Studio 7.0.2389 | AVR Freaks

 

"Dare to be naïve." - Buckminster Fuller