Microchip Studio 7.0.2542 crashes at start; Win 10 latest

Go To Last Post
3 posts / 0 new
Author
Message
#1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

Hi,

am I the only one w/ this problem?

I described the problem here:

https://www.avrfreaks.net/commen...

but no answer.

Hans K
using AVR for railway model applications. C language
Living in France

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

Are you using AMR devices or AVR devices?  If arm then stick to teh other thread that has several suggestions you can try.  You could open a support ticket as well.

 

JIm

I would rather attempt something great and fail, than attempt nothing and succeed - Fortune Cookie

 

"The critical shortage here is not stuff, but time." - Johan Ekdahl

 

"Step N is required before you can do step N+1!" - ka7ehk

 

"If you want a career with a known path - become an undertaker. Dead people don't sue!" - Kartman

"Why is there a "Highway to Hell" and only a "Stairway to Heaven"? A prediction of the expected traffic load?"  - Lee "theusch"

 

Speak sweetly. It makes your words easier to digest when at a later date you have to eat them ;-)  - Source Unknown

Please Read: Code-of-Conduct

Atmel Studio6.2/AS7, DipTrace, Quartus, MPLAB, RSLogix user

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

lve0200 wrote:
am I the only one w/ this problem?
Are any of the existing issues applicable?

Microchip Studio 7.0.2542 | Page 2 | AVR Freaks

 

P.S.

lve0200 wrote:
I described the problem here:
re Windows 10 build 19044, some do not yet recommend Windows 10 21H2 [16-Nov'21] (though GPU in WSL is appealing)

Windows 10 release history | Windows 10 - release information | Microsoft Docs

GPU compute support for the Windows Subsystem for Linux | What's new in Windows 10, version 21H2 for IT pros - What's new in Windows | Microsoft Docs

 

"Dare to be naïve." - Buckminster Fuller