iptables postrouting ... [ MISSING ]

Go To Last Post
2 posts / 0 new
Author
Message
#1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

I can't connect to my board using web interface. After boot, I get this :

 * mounting virtual filesystems: /proc /sys /dev /dev/pts /config /tmp /var/run /var/lib/samba /var/log
 * set mdev hotplug ...          [ OK ]
 * mdev ...                      [ OK ]
 * setting hostname ...          'ngw.example.net'
 * network loopback ...          [ OK ]
 * starting syslogd ...          [ OK ]
 * log messages to syslog ...    [ OK ]
 * starting klogd ...            [ OK ]
 * probing modules ...           vfat loaded, mmc_block loaded, atmel-mci loaded, [ OK ]
 * mounting filesystems:         /usr
 * setup eth0 ...                [ STATIC ] (10.11.12.1)
 * setup eth1 ...                [ OK ]
 * network ...                   [ OK ]
 * starting telnetd ...          [ OK ]
 * enable ipv4 forwarding ...    [ OK ]
 * iptables postrouting ...      [ MISSING ]
 * starting dnsmasq ...          [ MISSING ]
 * running ntpdate ...           [ MISSING ]
 * starting dropbear ...         [ MISSING ]
 * starting inted ...            [ OK ]
 * starting nmbd ...             [ MISSING ]
 * starting httpd ...            [ OK ]
 * get board type for GPIO ...   'NGW'
 * setup GPIO boot LED ...       [ OK ]
 * setup GPIO LED A ...          [ OK ]
 * setup GPIO LED B ...          [ OK ]

read file S11iptables from/etc/init.d and in top is
IPTABLES=`which iptables`

I type 'which iptables' in my command line and nothing. in my busybox (the default one 1.4.2).

How can I fix this.

you that you read this, please run 'which iptables' command and tell me what is say.
Thanks.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Total votes: 0

problem : The /usr was empty.I didn't erase him.

Solution. I reinstall the /usr partition like this
https://www.avrfreaks.net/wiki/in...

this is the only and rapid way. for the img file, please download it from atmel beta site (do not use the img for BSP_CD). maybe the size is different from the one on the site, but it work ok.